CONSULTANCY

Advies op maat

Heb je hulp nodig bij een beveiligingsvraagstuk of is het tijd voor de frisse blik van een onafhankelijke beveiligingsadviseur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Veiligheid is een ruim begrip. Het vergt uitgebreide kennis en ervaring om bij uiteenlopende situaties de risico’s in kaart te kunnen brengen en daarop in te kunnen spelen met een passend veiligheidsplan.

Dankzij jarenlange ervaring en continue ontwikkeling op het gebied van veiligheid kunnen wij met een innovatieve blik naar ieder beveiligingsvraagstuk kijken en jou voorzien van een uitgebreid advies van ervaren experts uit het werkveld. We komen vaak vragen tegen zoals: Hoeveel gaat de inzet van beveiliging kosten? Met welke veiligheidsrisico’s hebben wij te maken? Zijn we voldoende beveiligd? Allemaal logische vragen die we graag voor je beantwoorden.

Wij kunnen je onder andere helpen met:

  • Een uitgebreide risicoanalyse voor jouw situatie.
  • Advies over de aanpak van beveiliging rondom jouw hotel, evenement, winkel, object of horecagelegenheid.
  • Het inkooptraject met betrekking tot beveiligingsdiensten.
  • Het opstellen van een gedetailleerd beveiligingsplan.

Op zoek naar een adviseur?

Om beveiliging op de juiste manier in te kunnen zetten is uitgebreide ervaring en kennis nodig. Een beveiligingsadviseur van Melrose Security heeft deze kennis en expertise. Het is niet voor niets dat toonaangevende bedrijven als EY, Club AIR, A’DAM of Doubletree by Hilton onze hulp al hebben ingeschakeld.

Consultancy bij Melrose Security betekent:

  • Advies van een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
  • Persoonlijk en direct contact met een ervaren beveiligingsadviseur.
  • Wij staan 24/7 voor je klaar met hulp en advies over je beveiligingsvraagstuk.

Wij zijn:

  • Aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche.
  • In het bezit van o.a. het Keurmerk Beveiliging, het Keurmerk Evenementenbeveiliging en het Keurmerk Horecabeveiliging.
  • Op de hoogte van alle relevante veiligheidsthema’s die op dit moment spelen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld.

Beveiligingsdiensten bij Melrose Security

Naast uitgebreid advies op gebied van beveiliging kun je natuurlijk ook de gehele beveiliging, inclusief plan van aanpak, aan ons overlaten. Dit doen we uiteraard altijd in overleg met jou. Samen bekijken we het beveiligingsvraagstuk, bespreken we je wensen en maken we een plan van aanpak om de beveiliging zo optimaal mogelijk neer te zetten. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie over de specifieke diensten die Melrose Security te bieden heeft.

Ook met ons samenwerken?