fbpx

Cursussen

Bekijk hieronder de cursussen die Melrose Academy aanbiedt.

BHV 

Bedrijfshulpverlening

Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij Melrose Security, daarom vinden wij het belangrijk dat ons beveiligersteam op een hoog niveau getraind is. Een van basistrainingen die wordt aangeboden op de Melrose Academy is de BHV training.

 

EHBDu 

Eerste hulp bij drank en drugs

Via de Melrose Academy bieden we het curriculum EHBDu van EducareGroningen aan. Dit is de enige EHBDu cursus die officieel wordt erkend door de Gemeente Amsterdam. Al onze docenten zijn opgeleid en gecertificeerd door EducareGroningen.

 

Training omgaan met agressie 

Verschillende professionals komen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden in aanraking met agressie. Denk hierbij aan werkplekken als het openbaar vervoer en winkels en aan locaties waar veiligheidspersoneel werkzaam is. Agressie kan zich zowel verbaal als fysiek uiten.

Predictive profiling

Predictive profiling is een methode waarbij proactief wordt gehandeld om criminele en/of terroristische voorbereidingen in een vroeg stadium te ontdekken en te mitigeren. Deze handelswijze is zeer geschikt voor locaties als vliegvelden, hotels, horeca en andere locaties waar criminele acties vaak plaatsvinden.

Supervisor 

De Supervisor beveiliging heeft de operationele leiding over de beveiliging. Hij/zij heeft de taak om ervoor te zorgen dat de beveiligingsdiensten zo goed mogelijk worden uitgevoerd, conform de werkinstructies en verstrekte protocollen.

 

Verkeersregelaar

De Melrose Academy biedt de opleiding beroepsverkeersregelaar aan in de vorm van een tweedaagse cursus. Hierin worden zowel theorie als praktijk behandeld. Tijdens de cursus leer je om op een veilige manier het verkeer te regelen en om theorie in de praktijk in te zetten. De cursus bestaat uit een theorie dag en een praktijkdag.

 

 

 

VCA-VOL

Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers voor Leidinggevenden 

De VCA-VOL cursus biedt verkeersregelaars en beroepsprofessionals een handvat om veilig en gezond hun werk te doen. Deze cursus is vooral van toepassing op werknemers in risicovolle werkomgevingen.

 

Voor bedrijven & organisaties

Alle cursussen die worden aangeboden op de Melrose Academy kunnen worden gegeven aan bedrijven en organisaties. De grootte van de groep gaat in overleg met Melrose Security en offertes worden op maat gemaakt voor de desbetreffende cursus.

Neem voor meer informatie contact op met info@melrosesecurity.nl of 020 – 408 1120.

Meer informatie over een cursus ontvangen?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.