Object beveiliging

Als eigenaar van een pand of ander object krijg je te maken met zowel interne als externe veiligheidsrisico’s. Om je object effectief te kunnen beschermen, is het daarom van belang dat al deze risico’s in kaart worden gebracht en dat je de juiste professionals inhuurt om de object beveiliging op zich te nemen. Zo kun je er zeker van zijn dat je geen dingen over het hoofd ziet. Bij Melrose Security weten we precies wat er nodig is om jouw object goed te beveiligen en kunnen we je uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Samenwerken met Melrose Security betekent nauw samenwerken met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging in handen is van ervaren professionals en waarbij altijd rekening wordt gehouden met de identiteit en gewenste uitstraling van jouw bedrijf.

Object beveiliging bij Melrose Security

Ieder gebouw, pand of ander object is anders en vraagt om een gespecialiseerde aanpak, afgestemd op de specifieke situatie. Om de veiligheid van jouw object te kunnen garanderen nemen wij alle veiligheidsrisico’s eerst uitgebreid onder de loep om zo met een compleet beveiligingsadvies te kunnen komen.

Onze objectbeveiligers zijn…

  • Altijd alert, representatief en op de hoogte van de laatste actualiteiten.
  • In het bezit van de benodigde kennis en vereiste certificaten.
  • Niet alleen fysiek aanwezig, maar proactief bezig met hun taken.
  • Flexibel en spelen gemakkelijk in op onverwachte situaties.

Onze extra’s – wij…

  • Zijn in het bezit van het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.
  • Staan 24/7 voor je klaar met advies, hulp en voor het beantwoorden van al je vragen.
  • Houden rekening met de uitstraling van jouw bedrijf en weten hoe we daarop in kunnen spelen.
  • Hebben ervaren consultants klaarstaan die je kunnen helpen om de veiligheidsrisico’s omtrent je object helder in kaart te brengen.

Toezichthouders & Hospitality

Het kan natuurlijk zijn dat jouw object of locatie niet direct beveiliging vereist, maar dat je het wel prettig vindt dat iemand toezicht houdt op de dagelijkse gang van zaken. Bijvoorbeeld omdat er kleinere veiligheidsrisico’s spelen of omdat je graag een aanspreekpunt wil voor je gasten of klanten. In dat geval kun je gebruikmaken van een van onze gastheren of toezichthouders. Zij kunnen de toegang controleren, gasten verwelkomen of te woord staan en een oogje in het zeil houden. Onze gastheren, gastvrouwen en toezichthouders hebben dus niet altijd een beveiligingsdiploma, maar zijn wel serieuze professionals die eventueel de beveiliging of andere instanties kunnen inschakelen wanneer dat nodig is.

Jouw object in handen van onze beveiligers

Jouw object is bij onze beveiligers in veilige handen. Beveiliging is onze passie en dat vragen we ook van onze medewerkers. Beveiligers van Melrose Security zijn stuk voor stuk toegewijd aan hun werk, proactief en oplossingsgericht en weten wat er allemaal komt kijken bij objectbeveiliging. Ze zijn dan ook niet alleen thuis in alle reguliere beveiligingstaken, maar zijn ook flexibel inzetbaar voor receptiediensten of als portier. Zo ben je ten alle tijden verzekerd van de veiligheid in en rondom je pand of object.

Melrose Security biedt naast object beveiliging ook nog verschillende andere beveiligingsservices aan.


Met ons in contact komen?