fbpx

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan verschillende veiligheidsrisico’s. Om deze reden is beveiliging bij zowel grote als kleine evenementen van belang. Terwijl jij bezig bent met de organisatie van je evenement, nemen onze ervaren professionals graag alle zaken omtrent beveiliging uit handen. Zo hoef jij hier niet meer naar om te kijken. 

Bij Melrose Security weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Naast beveiliging kun je bij ons terecht voor portofoons, veiligheidshekken en EHBO-diensten. Op de wijze maken wij de beveiliging van jouw evenement compleet in orde.

Evenementen beveiliging bij Melrose Security. Dat betekent:

   • Een transparante samenwerking met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
   • Persoonlijk contact met onze ervaren professionals, die 24/7 beschikbaar zijn voor hulp en advies.
   • Gekwalificeerde, representatieve en gastvrije beveiligers die er alles aan doen om jouw evenement succesvol te laten verlopen.

Onze evenementen beveiligers zijn…

   • Altijd alert en proactief.
   • Flexibel en in staat om in te spelen op onverwachte situaties.
   • Op de hoogte van alle actuele kennis en onderwerpen op het gebied van evenementen beveiliging.
   • Gastvrij, sociaal en representatief.

  Onze extra’s – wij…

    • Zijn in het bezit van het Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse veiligheidsbranche.
    • Werken zeer nauw samen met onze klanten en staan 24/7 voor je klaar.
    • Houden bij de selectie van onze beveiligers altijd rekening met de identiteit en gewenste uitstraling van jouw evenement.
    • Kunnen de beveiliging van je evenement volledig verzorgen, van het in kaart brengen van de veiligheidsrisico’s tot het leveren van de juiste beveiligers en materialen.
    • Denken indien gewenst ook met je mee over andere aspecten van jouw evenement. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook ervaren hosts en hostessen inhuren om de beleving voor je gasten helemaal af te maken!

     Benieuwd naar de veiligheidsrisico’s omtrent jouw evenement? Wij hebben ervaren consultants in dienst die je hier graag alles over vertellen.

   Jouw evenement, onze beveiligers

   Een geslaagd evenement valt of staat met een goede sfeer. Een warm welkom en een veilig gevoel helpen daar natuurlijk aan mee. Onze beveiligers worden dan ook niet alleen geselecteerd op hun kennis en ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging, maar worden ook beoordeeld op hun representativiteit, uitstraling, gastvrijheid en sociale vaardigheden. Ze moeten passen bij de visie van Melrose Security en bij de identiteit en gewenste uitstraling van jouw evenement. We zetten dus nooit zo maar een willekeurige beveiliger neer, maar gaan altijd op zoek naar de perfecte match.

   De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Wat zijn de grootste uitdagingen, hoeveel jaar ervaring is er vereist en wat is het takenpakket? Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we wat de beste aanpak is.  

   Ook met ons samenwerken?

   Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.