fbpx

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging

Ontspanning, plezier en een goede sfeer. Dit is wat gasten verwachten bij een bezoek aan jouw zaak. Wij zorgen ervoor dat jij aan deze verwachting kunt voldoen zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Terwijl jij druk bezig bent met het runnen van je zaak, creëren wij een veilige en gastvrije omgeving die perfect aansluit op jouw bedrijfscultuur.

Bij Melrose Security analyseren wij de veiligheidsrisico’s van jouw zaak en hoe deze aangepakt kunnen worden. Daarbij is het voor ons van groot belang dat onze werkwijze past bij de identiteit van jouw onderneming. Wij denken na over passende oplossingen die aansluiten op jouw visie. 

Horecabeveiliging bij Melrose Security.

Dat betekent:

 • Een transparante, persoonlijke samenwerking met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
 • Meer efficiëntie dankzij korte lijnen, waardoor we altijd snel kunnen schakelen.
 • De mogelijkheid om 24/7 in contact te komen met onze ervaren professionals voor hulp, advies en antwoorden op uw vragen.

Onze horecabeveiligers zijn…

 • Altijd alert en op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van veiligheid.
 • Ervaren professionals in het bezit van de juiste certificaten.
 • Sociaal, gastvrij en representatief.
 • In staat om proactief in te spelen op risico’s en effectief in te grijpen wanneer dat nodig is.

Onze extra’s…

 • Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en in het bezit van het Keurmerk Horecabeveiliging.
 • Onze horecabeveiligers en horecaportiers hebben up-to-date kennis van alle actuele veiligheidsrisco’s.
 • Behalve voor ervaren beveiligers kun je ook bij ons terecht voor risicoanalyses of advies van onze ervaren consultants.
 • Wij snappen als geen ander dat jij een visie hebt voor jouw zaak en selecteren enkel beveiligers die in dat plaatje passen.
beveiliging Melrose Security
https://melrosesecurity.nl/receptionist/

Onze horecabeveiligers aan het werk

Melrose Security staat bekend om een exclusieve en persoonlijke aanpak. Wij bespreken graag jouw beveiligingsvraagstukken en wensen zodat wij kunnen concretiseren wat jouw zaak nodig heeft. Naast veiligheid zijn wij gericht op gastvrijheid. Onze beveiligers hebben niet alleen kennis en expertise op het gebied van beveiliging, maar worden ook geselecteerd op basis van representativiteit, gastvrijheid en sociale vaardigheden. Om deze reden gaat de veiligheid van jouw gasten nooit ten koste van hun beleving.

De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Wat zijn de grootste uitdagingen, hoeveel jaar ervaring is er vereist en wat is het takenpakket? Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we wat de beste aanpak is.  

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.