fbpx

Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging

Als hoteleigenaar heb je het beste met je gasten voor. Dit betekent uiteraard ook dat je rekening houdt met de veiligheidsrisico’s in en rondom het hotel. Hier komen verschillende vraagstukken bij kijken. Welke veiligheidsrisico’s zijn er voor het hotel? Hoeveel beveiligers heeft het hotel nodig en aan welke veiligheidseisen dient het hotel te voldoen? Dit zijn vragen die jij wellicht niet direct kunt beantwoorden, maar wij bij Melrose Security gelukkig wel. Wij zijn gespecialiseerd in hotelbeveiliging en helpen je graag verder.

Onze beveiligers hebben niet alleen de juiste diploma’s en ervaring in huis. Het zijn gedreven en hartelijke gastheren en gastvrouwen die zich goed kunnen aanpassen op de situatie. De aanwezigheid van onze beveiligers zorgt daarmee niet alleen voor een optimale veiligheid, maar draagt ook bij aan een ontspannen hotelbeleving. Zo kunnen jouw gasten zorgeloos genieten van hun verblijf en dat is ons gezamenlijke doel!

Hotelbeveiliging bij Melrose Security. Dat betekent:

 • Samenwerken met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
 • Persoonlijk contact en een nauwe samenwerking met ervaren professionals die 24/7 voor je klaarstaan, want korte lijnen = meer efficiëntie.
 • Wij denken met je mee over de ultieme beleving voor al de gasten.
 • Een op maat gemaakt veiligheidsplan, risicoanalyses en trainingen van het personeel behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze hotelbeveiligers zijn…

 • Sociaal, gastvrij en representatief.
 • Altijd alert en glashelder in hun communicatie.
 • Integer, toegewijd en altijd bereid om dat stapje extra voor jou en de gasten te zetten.
 • Professioneel, ervaren en in het bezit van de juiste certificaten.

  Onze extra’s…

  • Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.
  • We houden bij de selectie van onze beveiligers altijd rekening met de identiteit en gewenste uitstraling van het hotel.
  • Dankzij jarenlange ervaring binnen de hotellerie weten wij precies wat er nodig is om de gasten de juiste beleving te geven.
  • Benieuwd naar de veiligheidsrisco’s in en om jouw hotel? Onze consultants zetten deze graag voor je uiteen.

  Hotelbeveiliging bij Melrose Security. Veiligheid en hospitality in één:

  Het personeel is het visitekaartje van je hotel. Daar weten we bij Melrose Security alles van. Daarom selecteren wij onze beveiligers niet alleen op hun vakbekwaamheid en ervaring, maar ook op representativiteit, persoonlijkheid en sociale vaardigheden. Onze mensen staan garant voor veiligheid en hospitality in één. Niet voor niets zijn we een veelgevraagd beveiligingsbedrijf binnen de hotelbranche. Al onze beveiligers zijn integer en toegewijd aan jou en de gasten, altijd bereid om dat stapje extra te zetten.

  De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Wat zijn de grootste uitdagingen, hoeveel jaar ervaring is er vereist en wat is het takenpakket? Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we wat de beste aanpak is.  

  Ook met ons samenwerken?

  Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.