fbpx

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Winkels worden dagelijks bezocht door veel verschillende personen en krijgen te maken met verschillende situaties. Hierdoor vereist winkelbeveiliging een specifieke aanpak ten opzichte van andere soorten beveiliging. Het is voor winkelbeveiligers belangrijk om te weten wanneer ingrijpen noodzakelijk is en hoe er in specifieke omstandigheden gehandeld moet worden. De winkelbeveiligers van Melrose Security zijn ervaren in het beveiligen van diverse soorten winkels en creëren graag een veilige omgeving voor jou en je gasten.

Bij winkelbeveiliging komt veel kijken. Daarom maken wij vooraf een concreet beveiligingsplan. Hierbij worden niet alleen de mogelijke veiligheidsrisico´s geanalyseerd, maar ook de uitstraling van de winkel. Op deze wijze verzorgen wij enkel beveiliging die bij de identiteit van de winkel past.

De winkelbeveiliger van Melrose Security

Een winkelbeveiliger van Melrose Security beschikt over specifieke vaardigheden. Het gaat niet alleen om het voorkomen van winkeldiefstallen, maar ook om het realiseren van een veilige en vertrouwde omgeving voor opdrachtgevers, klanten en medewerkers. Daarnaast kan onze winkelbeveiliger EHBO verlenen wanneer dit nodig is en heeft hij/zij extra aandacht voor brandpreventie. De winkelbeveiliger van Melrose Security is in staat om preventief in te spelen op risicosituaties, zodat escalaties worden voorkomen.

beveiliger Melrose security
Winkelbeveiliging

Onze beveiliging, jouw winkel

Melrose Security is specialist op het gebied van winkelbeveiliging. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en komen altijd met een volledig veiligheidsplan. We gaan graag om tafel om alle risico’s in kaart te brengen en samen tot de beste oplossing te komen. Vervolgens selecteren we de beveiligers die het beste passen bij de identiteit van jouw winkel.

De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Wat zijn de grootste uitdagingen, hoeveel jaar ervaring is er vereist en wat is het takenpakket? Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we wat de beste aanpak is.  

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.