Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging kan ingezet worden om bedrijven of panden binnen en buiten kantooruren te beveiligen. Hierdoor voelen bijvoorbeeld klanten en werknemers zich altijd veilig in de omgeving. Objectbeveiliging bestaat uit diverse beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan het uitvoeren van openingsrondes, toegangscontrole, mobiele surveillance, receptiediensten en alarmopvolging. Deze beveiligingsdiensten worden door onze opdrachtgevers ingezet op plekken waar veel mensen samenkomen. Dit kan zijn in kantoorgebouwen, winkels, ziekenhuizen, musea en in bioscopen.

De objectbeveiligers van Melrose Security hebben veel ervaring in het beveiligen van verschillende soorten panden. Bij beveiliging komt veel kijken en daarom maken wij eerst een beveiligingsplan dat past bij jouw pand. We kijken ook naar de uitstraling van jouw pand en zorgen dat de beveiliging die wij verzorgen daarbij past.

De objectbeveiliger van Melrose Security

Onze objectbeveiligers zijn werkzaam door heel Nederland. De ervaren en getrainde objectbeveiligers van Melrose Security staan 24 uur per dag klaar om jouw pand te bewaken. Zij zijn gewend om snel te schakelen en te handelen wanneer er onveilige situaties voordoen. De objectbeveiliger van Melrose Security kan EHBO verlenen en hij/zij heeft extra aandacht voor brandpreventie.

Beveiligers Melrose Security
Beveiliger Melrose Security

Onze beveiliging, jouw pand

Objectbeveiligers van Melrose Security worden nauwkeurig geselecteerd, zodat de beveiliger goed aansluit bij de omgeving waar hij of zij gaat werken. Het is ook mogelijk om de objectbeveiliger in te zetten voor andere taken dan beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan het waarnemen van receptietaken, begeleiden van bezoekers, het uitserveren van koffie en het aannemen van jassen.

Naast objectbeveiliging kun je ook bij ons terecht voor evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging, hotelbeveiliging, traffic control, hostessen en receptionisten.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en wij zijn in het bezit van het Keurmerk Beveiliging.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.