Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Het kan voorkomen dat u zich niet volledig veilig voelt of dat u behoefte heeft aan wat extra zekerheid. In dat geval kan persoonsbeveiliging door Melrose Security uitkomst bieden. Onze ervaren persoonsbeveiligers zorgen ervoor dat u zich altijd en overal veilig en op uw gemak kunt voelen. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak: We bespreken uw wensen uitvoerig en brengen de specifieke risico’s van uw situatie in kaart, zodat we een individueel veiligheidsplan voor u kunnen opstellen.

Een veiligheidsplan bij Melrose Security gaat bovendien verder dan alleen beveiliging. Uit ervaring weten we dat er bij onze klanten vaak behoefte is aan meer en daarom kun je bij ons ook terecht voor zaken als vervoer, reserveringen voor diners of hotelovernachtingen. Wij kunnen alles voor je regelen!

Persoonsbeveiliging bij Melrose Security. Dat betekent: 

   • Melrose Security is een full service beveiligingsbedrijf dat garant staat voor een persoonlijke aanpak.
   • Wij bekijken iedere situatie individueel om een veiligheidsplan op te kunnen stel dat perfect in jouw leven past.
   • Onze ervaren professionals staan 24/7 klaar om je te helpen bij vragen of verzoeken.

Onze persoonsbeveiligers…

   • Weten wat jij nodig hebt en denken altijd een paar stappen vooruit.
   • Hebben ervaring met verschillende situaties en zijn in staat om snel te schakelen.
   • Zijn altijd alert en hebben relevante kennis van alle actuele veiligheidsthema’s.

  Onze extra’s…

    • Aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en in het bezit van het Keurmerk Beveiliging.
    • Wij zijn ons bewust van actuele veiligheidsrisico’s en geven onze beveiligers de tools mee om hier effectief mee om te gaan.
    • Onze service gaat verder dan alleen beveiliging en we helpen je ook graag met zaken als vervoer of hotelovernachtingen.

  Full service persoonsbeveiliging

  Bij Melrose Security doen we graag iets extra’s voor onze klanten. Onze persoonsbeveiligers zijn niet alleen experts op het gebied van beveiliging, maar weten ook precies wat jij verder nog nodig hebt. Ze zijn sociaal en flexibel en regelen graag alles waar je op een bepaald moment behoefte aan hebt. Een locatie voor een zakelijk diner? Wij regelen het. Geen tijd om een vlucht te boeken? Wij regelen het. Vervoer naar je afspraak? Wij regelen het. Bovendien weten onze beveiligers niet alleen feilloos wanneer ze in moeten grijpen, ze zijn ook getraind in het vroegtijdig signaleren van risico’s, zodat ze daar ten alle tijden op kunnen anticiperen en problemen kunnen voorkomen.

  Naast persoonsbeveiliging kun je ook bij ons terecht voor evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, winkelbeveiliging, objectbeveiliging, hotelbeveiliging, traffic control, hostessen en receptionisten.

  Ook met ons samenwerken?

  Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.