Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement, groot of klein, is het van belang dat de beveiliging goed geregeld is. Want waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan er veiligheidsrisico’s. Wat zijn deze risico’s? Dat is een vraagstuk waar jij misschien niet direct een antwoord op hebt en wat daardoor veel tijd in beslag kan nemen. Die tijd kun jij natuurlijk beter besteden aan het organiseren van je evenement, maar laat evenementen beveiliging nu net onze specialiteit zijn.

Bij Melrose Security zetten we ons al jaren vol overgave in voor de veiligheid rondom evenementen. Onze ervaren professionals nemen je alle zorg uit handen, zodat jij je rustig met andere dingen bezig kunt houden. Bovendien weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij evenementen beveiliging en hoe fijn het is om daarvoor met een en dezelfde partij te kunnen schakelen. Daarom bieden we naast beveiligers bijvoorbeeld ook portofoons, veiligheidshekken en EHBO-diensten aan. Alles om de beveiliging van jouw evenement van begin tot eind te kunnen verzorgen.

Evenementen beveiliging bij Melrose Security. Dat betekent:

   • Een transparante samenwerking met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
   • Persoonlijk contact met onze ervaren professionals, die 24/7 beschikbaar zijn voor hulp en advies.
   • Gekwalificeerde, representatieve en gastvrije beveiligers die er alles aan doen om jouw evenement succesvol te laten verlopen.

Onze evenementen beveiligers zijn…

   • Altijd alert en proactief.
   • Flexibel en in staat om in te spelen op onverwachte situaties.
   • Op de hoogte van alle actuele kennis en onderwerpen op het gebied van evenementen beveiliging.
   • Gastvrij, sociaal en representatief.

  Onze extra’s – wij…

    • Zijn in het bezit van het Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse veiligheidsbranche.
    • Werken zeer nauw samen met onze klanten en staan 24/7 voor je klaar.
    • Houden bij de selectie van onze beveiligers altijd rekening met de identiteit en gewenste uitstraling van jouw evenement.
    • Kunnen de beveiliging van je evenement volledig verzorgen, van het in kaart brengen van de veiligheidsrisico’s tot het leveren van de juiste beveiligers en materialen.
    • Denken indien gewenst ook met je mee over andere aspecten van jouw evenement. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook ervaren hostessen inhuren om de beleving voor je gasten helemaal af te maken!


     Benieuwd naar de veiligheidsrisico’s omtrent jouw evenement? Wij hebben ervaren consultants in dienst die je hier graag alles over vertellen.

   Jouw evenement, onze beveiligers

   Een geslaagd evenement valt of staat met een goede sfeer. Een warm welkom en een veilig gevoel helpen daar natuurlijk aan mee. Onze beveiligers worden dan ook niet alleen geselecteerd op hun kennis en ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging, maar worden ook beoordeeld op hun representativiteit, uitstraling, gastvrijheid en sociale vaardigheden. Ze moeten passen bij de visie van Melrose Security en bij de identiteit en gewenste uitstraling van jouw evenement. We zetten dus nooit zo maar een willekeurige beveiliger neer, maar gaan altijd op zoek naar de perfecte match.

   Ook met ons samenwerken?

   Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.