Horecabeveiliging

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging bij Melrose Security. Ontspanning, genieten en een gezellige sfeer. Dat zijn de keywords voor een geslaagd bezoek aan jouw zaak. Als horecaondernemer wil je dat je gasten een onvergetelijke dag of avond beleven. Wij delen deze passie, maar dan op het gebied van veiligheid. Je wil natuurlijk een veilige omgeving creëren voor jouw gasten en onze professionele horecabeveiliging weet precies wat hier allemaal bij komt kijken. Wij denken graag met je mee over alle mogelijke risico’s en kunnen het beveiligingsvraagstuk zelfs helemaal van je overnemen, zodat jij je volledig kan focussen op je gasten.

Bij Melrose Security vinden we het belangrijk dat de manier waarop wij werken past bij jouw onderneming en jouw visie. Wij denken niet voor jou, maar samen met jou na over passende oplossingen en het belangrijkste vraagstuk is natuurlijk: hoe zorgen wij voor een optimale beveiliging, die tegelijkertijd de gastvrije en gezellige sfeer van jouw bedrijf niet in de weg zit? We vertellen je graag hoe we dit voor je kunnen aanpakken!

Horecabeveiliging bij Melrose Security.

Dat betekent:

 • Een transparante, persoonlijke samenwerking met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
 • Meer efficiëntie dankzij korte lijnen, waardoor we altijd snel kunnen schakelen.
 • De mogelijkheid om 24/7 in contact te komen met onze ervaren professionals voor hulp, advies en antwoorden op uw vragen.

Onze horecabeveiligers zijn…

 • Altijd alert en op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van veiligheid.
 • Ervaren professionals in het bezit van de juiste certificaten.
 • Sociaal, gastvrij en representatief.
 • In staat om proactief in te spelen op risico’s en effectief in te grijpen wanneer dat nodig is.

Onze extra’s…

 • Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en in het bezit van het Keurmerk Horecabeveiliging.
 • Onze horecabeveiligers en horecaportiers hebben up-to-date kennis van alle actuele veiligheidsrisco’s.
 • Behalve voor ervaren beveiligers kun je ook bij ons terecht voor risicoanalyses of advies van onze ervaren consultants.
 • Wij snappen als geen anders dat jij een visie hebt voor jouw zaak en selecteren enkel beveiligers dit in dat plaatje passen.
beveiliging Melrose Security
https://melrosesecurity.nl/receptionist/

Onze horecabeveiligers aan het werk

Melrose Security staat bekend om onze exclusieve en persoonlijke aanpak. We gaan graag met je om de tafel om jouw beveiligingsvraagstuk en je wensen uitvoerig te bespreken, zodat we precies weten waar je mee te maken hebt en waar je naar op zoek bent. Bovendien richten wij ons niet alleen op veiligheid, maar ook op gastvrijheid. Onze mensen hebben niet alleen kennis en expertise in huis op het gebied van beveiliging, maar worden ook geselecteerd op hun representativiteit, gastvrijheid en sociale vaardigheden. Want de veiligheid van jouw gasten mag natuurlijk niet ten koste gaan van hun beleving.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.