Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging

U heeft het beste voor met uw hotelgasten en dat betekent ook dat u rekening moet houden met de veiligheid in en rondom uw hotel. Maar met welke veiligheidsrisico’s heeft uw hotel te maken? Hoeveel beveiligers heeft u nodig? En aan welke beveiligingseisen moet uw hotel voldoen? Dit zijn vragen die u zelf misschien niet direct kunt beantwoorden, maar wij zijn gespecialiseerd in hotelbeveiliging en helpen u graag!

Onze beveiligers hebben niet alleen de juiste papieren en ervaring in huis, maar zijn daarnaast ook gedreven gastheren en gastvrouwen. De aanwezigheid van onze beveiligers zorgt dan ook niet alleen voor een optimale veiligheid, maar draagt ook bij aan een ontspannen en gastvrije hotelbeleving. Hierdoor kunnen uw gasten ongedwongen genieten van hun verblijf en dat is natuurlijk ons gezamenlijke doel!

Hotelbeveiliging bij Melrose Security. Dat betekent:

 • Samenwerken met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
 • Persoonlijk contact en een nauwe samenwerking met ervaren professionals die 24/7 voor u klaarstaan, want korte lijnen = meer efficiëntie.
 • Wij denken met u mee over de ultieme beleving voor al uw gasten.
 • Een op maat gemaakt veiligheidsplan, risicoanalyses en trainingen van het personeel behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze hotelbeveiligers zijn…

 • Sociaal, gastvrij en representatief.
 • Altijd alert en glashelder in hun communicatie.
 • Integer, toegewijd en altijd bereid om dat stapje extra voor u en uw gasten te zetten.
 • Professioneel, ervaren en in het bezit van de juiste certificaten.

  Onze extra’s…

  • Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.
  • We houden bij de selectie van onze beveiligers altijd rekening met de identiteit en gewenste uitstraling van uw hotel.
  • Dankzij jarenlange ervaring binnen de hotellerie weten wij precies wat er nodig is om uw gasten de juiste beleving mee te geven.
  • Benieuwd naar de veiligheidsrisco’s in en om uw hotel? Onze consultants zetten deze graag voor u uiteen.

  Hotelbeveiliging bij Melrose Security. Veiligheid en hospitality in één:

  Het personeel is het visitekaartje van uw hotel. Daar weten we bij Melrose Security alles van. Daarom selecteren wij onze beveiligers niet alleen op hun vakbekwaamheid en ervaring, maar ook op representativiteit, persoonlijkheid en sociale vaardigheden. Onze mensen staan garant voor veiligheid en hospitality in één. Niet voor niets zijn we een veelgevraagd beveiligingsbedrijf binnen de hotelbranche. Al onze beveiligers zijn integer en toegewijd aan u en uw gasten, altijd bereid om dat stapje extra te zetten.

  Ook met ons samenwerken?

  Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.