Host/hostess

Host/hostess

Onze host/hostess is het visitekaartje van de organisatie en zal ieder moment klaar staan om de dienstverlening af te stemmen op de wensen en behoeften van de gast. Dit begint al bij een warm welkom waarbij onze host/hostess klaarstaat om de bezoeker te ontvangen met een open uitstraling en een glimlach. Na een hartelijke ontvangst zal onze professionele medewerker met de gast meelopen naar de afspraak. Hij/zij verzorgt hierbij koffie, thee of een verfrissing. Daarnaast zal onze host/hostess de opdrachtgever zoveel mogelijk proberen te ontzorgen door het regelen van de catering, aansluiten van de beamer of het klaarzetten van de vergaderzalen. Aan alles wordt gedacht. Na een hartelijk afscheid lopen jouw gasten met een glimlach naar buiten.

Professionaliteit host/hostess

Natuurlijk heeft onze host/hostess de training Social Distancing gevolgd (gebaseerd op het Melrose Security 1,5 meter Protocol). Daarmee draagt de receptionist bij aan een veilige verantwoorde omgeving; geeft informatie, instructies en aanwijzingen aan mensen in het kader van het coronavirus en houdt toezicht op het naleven van de coronamaatregelen van de overheid en de omgeving specifieke regels en richtlijnen.

Iedere zakelijke omgeving vraagt om een gespecialiseerde aanpak, afgestemd op de specifieke situatie. Onze host/hostess weet als geen ander hoe zich aan te passen binnen een organisatie. En wordt op meerdere fronten geselecteerd en opgeleid, zodat naast het creëren van een gastvrije omgeving ook de veiligheid (bijvoorbeeld COVID-19 gerelateerd) ook een belangrijke rol speelt. Een professionele begeleiding vindt plaats binnen onze eigen Melrose Academy. Hierbij wordt ondere andere de BHV-, EHBDU-, Profiling-, Hospitality- en eerde genoemde Social Distancing Training verzorgd.

Host/hostess op maat

Melrose Security begrijpt dat elke organisatie een bepaalde uitstraling heeft. Wij zullen dan ook altijd de host/hostess selecteren die past bij het gewenste profiel van de opdrachtgever. Afhankelijk van de behoefte binnen de organisatie, kunnen deze ook worden uitgebreid met andere specifieke taken (bijvoorbeeld COVID-19 of beviliging, gerelateerd, zie ook hiervoor ook onze Security Host- en/of receptionist funtie omschrijving)

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.