fbpx

Host/hostess

Host/hostess

Een warm ontvangst, een goede service en een uitstekende begeleiding. Onze hosts en hostessen overtreffen al je verwachtingen en zorgen voor een onvergetelijke en positieve ervaring. Als het visitekaartje van jouw bedrijf stralen zij hartelijkheid uit en stellen zij de gasten te allen tijde op gemak. Zo verlaat iedereen de locatie altijd met een grote glimlach op het gezicht. 

Professionaliteit host/hostess

Onze hosts en hostessen hebben een passie voor hospitality en zijn echte gastheren en gastvrouwen die de wensen van de bezoekers moeiteloos begrijpen. Zij weten zich als geen ander aan te passen aan de organisatie en situatie, en schakelen gemakkelijk van een zakelijke benadering naar een persoonlijke aanpak. Door voortdurend te spiegelen spreken zij ieder individueel op de gewenste wijze aan, waardoor er geen misverstanden ontstaan en de sfeer altijd optimaal blijft. De hosts en hostessen zetten altijd een stapje extra. Naast het verwelkomen en begeleiden van de gasten, voeren zij onder andere administratieve taken en horecawerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het serveren van drankjes, maar ook aan het aannemen van jassen en het klaarzetten van vergaderzalen. 

Alles is mogelijk, dus neem vooral een kijkje op de Melrose Hospitality website

Hostess jass

Host/hostess op maat

De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Gaat het om een evenement, een kantoor of een hotel? Wat voor soort sfeer is er op de werkvloer? Hoeveel jaar ervaring is er vereist? Wat zijn de grootste uitdagingen? Verschillende takenpakketten vereisen een verschillende aanpak. Afhankelijk van de behoeften van de organisatie bekijken wij over welke vaardigheden en ervaringen de hosts dienen te beschikken. Op basis van meerdere factoren maken we gezamenlijk een selectie, zodat we samen de optimale service kunnen verlenen.

Wanneer je kiest voor Melrose Hospitality, kies je voor hospitality op maat. Dat maakt ons anders dan ieder ander hostessenbureau.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.