fbpx

Receptionist

Receptionist

Onze receptionisten staan dag en nacht klaar om gasten te ontvangen, begeleiden en assisteren. Van agendaonderhoud tot tijdsregistratie en ondersteunende administratieve werkzaamheden; zij zijn er om een overzichtelijke en veilige omgeving te creëeren voor zowel gast als medewerker. 

Melrose Hospitality staat voor gastvrijheid en persoonlijkheid. Onze receptionisten zijn altijd open, eerlijk en vriendelijk. Zij weten gasten hartelijk te verwelkomen, maar zijn niet bang om mensen aan te spreken wanneer nodig. 

De receptionist van Melrose Hospitality

De receptionist is het eerste aanspreekpunt van een locatie. Hij of zij is het gezicht van de organisatie en verantwoordelijk voor zowel het ontvangst als de begeleiding van gasten en medewerkers. Door agenda’s te beheren, telefoons door te schakelen en mensen naar de juiste locatie te verwijzen, zorgt de receptionist voor een overzichtelijke, veilige en prettige werkomgeving. Afhankelijk van de behoeften van de organisatie kan het takenpakket worden uitgebreid met bijvoorbeeld administratie en incheckprocedures.

Onze receptionisten zijn overal inzetbaar en op iedere locatie bereid om een stap extra te zetten. Neem een kijkje op de website van Melrose Hospitality voor meer informatie en neem gerust contact op bij vragen.

Receptionist op maat

Onze receptionisten weten zich als geen ander aan te passen aan de organisatie en hebben een passie voor hospitality. Het zijn echte gastheren en -vrouwen die de wensen van bezoekers begrijpen. Of het nou de administratie in een hotel of het agendaonderhoud van een kantoor betreft; zij staan klaar om bezoekers te begeleiden. 

De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Wat zijn de grootste uitdagingen, hoeveel jaar ervaring is er vereist en wat is het takenpakket? Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we wat de beste aanpak is.  

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.