Receptionist

Receptionist

Onze receptionist speelt een cruciale rol in het verzorgen van een geweldig ontvangst, een aangenaam verblijf en een warm afscheid. De receptioniste heeft daarmee de mogelijkheid veel invloed uit te oefenen op de eerste en laatste indruk die een bezoeker van het kantoor heeft. Elke bezoeker en medewerker wordt op een persoonlijke, betrokken en professionele wijze verwelkomd. Natuurlijk speelt een sluitende bezoekers- en tijdregistratie een belangrijke rol binnen de veiligheid van de locatie en organisatie.

Vaak zetten onze opdrachtgevers onze receptionistes in op plekken waar veel mensen de locatie binnenkomen en verlaten. Denk bijvoorbeeld aan kantoorpanden, zorg- instellingen, hotels en ziekenhuizen. De receptionist is verantwoordelijk voor het warme ontvangst van de gasten (met een kopje koffie), bezoekers- en tijdregistratie, maar ook voor andere ondersteundende administratieve werkzaamheden.

De receptionist van Melrose Security

Iedere zakelijke omgeving vraagt om een aanpak afgestemd op de situatie. Onze receptionisten weten als geen ander hoe zij zich moeten aanpassen aan de organisatie en omgeving. Naast het creëren van een veilige omgeving staat het gastheerschap centraal, waardoor de veiligheid en service nooit ten koste zal gaan van de sfeer of bedrijfsidentiteit.

Onze receptionisten hebben de Social Distancing training gevolgd op basis van het Melrose Security 1,5 meter protocol. De receptionist draagt daarmee bij aan een veilige en verantwoorde omgeving door duidelijke informatie, instructies en aanwijzingen te geven in het kader van het coronavirus.

Binnen onze eigen Melrose Academy worden de juiste vaardigheden aangeleerd. Hierin worden onder andere de BHV, EHBDU, Profiling, Hospitality en eerde genoemde Social Distancing Training verzorgd.

Receptionist op maat

Melrose Security begrijpt dat elke organisatie een bepaalde uitstraling heeft. Wij zullen dan ook altijd de receptionist selecteren die past bij het gewenste profiel van de opdrachtgever. Afhankelijk van de behoefte binnen de organisatie, kunnen deze ook worden uitgebreid met andere specifieke taken (bijvoorbeeld beveiliging of COVID-19, gerelateerd, zie ook hiervoor ook onze Security Host- functie omschrijving.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.