Melrose Academy

Melrose Academy

Melrose Academy is het trainingsprogramma van Melrose Security, waarmee wij willen bijdragen aan de continue ontwikkeling van de veiligheidsbranche. Vanuit Melrose Academy verzorgen wij interne en externe trainingen voor beveiligers, klanten of andere geïnteresseerden. Ons trainingsprogramma bestaat uit de standaard veiligheidstrainingen – zoals BHV en EHBO training – maar je kunt ook bij ons terecht voor trainingen die inspelen op de actuele veiligheidsthema’s waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Zo helpen wij jou om beter voorbereid te zijn op verschillende dreigingen in iedere situatie.

ALICE

Melrose Academy heeft een unieke samenwerking met een van de meest vooraanstaande veiligheidstraining instituten ter wereld: ALICE, gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika. Vanuit ALICE bieden wij een tweetal speciale trainingen aan die zijn gericht op terrorisme en active shooter dreiging. Deze trainingen zijn volledig gericht op het voorbereiden van jouw bedrijf en personeel op een van de meest actuele dreigingen van dit moment.

  • De ALICE Online Training is een online trainingsprogramma met gemakkelijke, praktische instructies en skills die direct kunnen worden aangeleerd en in de praktijk kunnen worden gebracht.
  • De ALICE On-site Training is een training van een halve dag die erop gericht is om meer geavanceerde verdedigingsmechanismen te leren kennen, begrijpen en uitvoeren.

ACTUEEL TRAININGSAANBOD

Alle Melrose Academy trainingen worden gegeven door ervaren trainers. Professionals uit de branche die weten waar ze het over hebben. Per training kijken wij altijd naar de best mogelijke match tussen trainer en deelnemers, zodat jij het meeste uit je training kunt halen. Bij Melrose Academy bieden we op dit moment de volgende trainingen aan:

  • BHV & Ploegleider BHV
  • EHBO & EHBD
  • Communicatietraining
  • Training Omgaan met Agressie
  • Profiling – Leer gevaar te herkennen
  • ALICE Online Active Shooter Training
  • ALICE On-Site Active Shooter Training

Meer informatie over wat Melrose Academy voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Neem dan eens contact op met een van onze professionals of vraag hieronder direct een offerte aan.


Weten wat wij voor jou kunnen doen?