Nieuwe coronamaatregelen

Wat doen wij ermee? 

 

Nieuwe coronamaatregelen

Wat doen wij ermee? 

 

De coronapandemie is helaas nog steeds niet voorbij. Dat is uit de persconferentie van dinsdag 2 november wederom gebleken. Wat betekent dit voor Melrose Security?  

Het controleren van het coronatoegangsbewijs wordt voor meerdere sectoren een belangrijk onderdeel van de dagelijkse procedures. Ook voor onze beveiligers, die vaak het eerste aanspreekpunt van de gasten zijn, wordt dit een bijkomende verantwoordelijkheid.  

 Zelfs in tijden van een pandemie weet Melrose Security direct te schakelen. Indien opdrachtgevers het controleren van de QR-code liever uit handen laten, nemen onze beveiligers en hosts dit graag van hen over. Ook voor het uitdelen van mondkapjes en het handhaven van de maatregelen zijn onze beveiligers meer dan geschikt. Zij hebben verschillende trainingen gevolgd om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder af te doen aan de identiteit van de organisatie.  

 Het voorkomen van een uitbraak is een belangrijk onderdeel van het waarborgen van de veiligheid, en daar zijn wij voor. Melrose Security blijft streven naar veilige, gezonde en bovenal gastvrije omgeving.  

Herken jij je in onze werkwijze? Aarzel niet om ons te contacteren.

We zien je snel!