fbpx

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Melrose Security werkt onder andere met de onderstaande gegeven selectie aan opdrachtgevers.

Daarnaast werken wij ook voor meerdere internationale vijfsterren hotelketens,
high-end retail merken en flagshipstores

(note: de namen van deze relaties vallen i.v.m. mogelijke veiligheidsrisico’s, onder de gebruikelijke confidentiality agreements).

“We werken al ruim 6 jaar met Melrose Security samen en hebben dit altijd als zeer fijn ervaren. Fijne, snelle en duidelijke communicatie, professionele beveiligers en een flexibele mentaliteit als het net even anders loopt dan gepland. Een must als het gaat om festival beveiliging.

We hopen nog jaren met plezier met Melrose te mogen werken.”

Co-founder/director TAPT Festival

Bij Melrose weet je dat je kwaliteit kan verwachten. Zowel achter de schermen als op de vloer denken ze altijd met je mee. Flexibel, goed te bereiken en fijn persoonlijk contact.”

 

Café Restaurant Nieges

“We hadden op korte termijn beveiliging nodig voor onze winkel en dat vonden we bij Melrose.

Snelle communicatie en antwoord op onze vragen en wensen. Wij willen jullie bedanken voor het meedenken en het snelle schakelen!”

Team Meesterslijpers

I know Melrose Security now for 1 year in my duty as a Security Manager of the 5 star luxury hotel in the center of Amsterdam. Melrose Security is really a key player In one of our outlets the WLounge.

Good professional staff and always have a good hospitality vibe, that’s wat we find very important.

 

Security manager – W Amsterdam

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.