fbpx

Planner & onboarding specialist

fulltime - almere
APPLY NOW

Ben jij een echte multitasker? Dan zoeken wij jou!

Hou jij van de afwisseling van contact tussen kandidaten, personeel en klanten? Word jij gelukkig van mensen begeleiden, sta jij sterk in je schoenen en ben je een geboren coördinator? Lees dan snel verder en solliciteer. 

Over ons

Melrose Hospitality is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat onder andere werkzaam is bij luxe hotels en spraakmakende locaties en evenementen. Zo werken wij bijvoorbeeld voor Hilton Group, NH Hotels, W Amsterdam en het Renaissance hotel.

Bij Melrose werken we met een klein, gezellig en hecht team. Ondanks dat we enorm hard werken houden we van leuke uitstapjes en gezelligheid. We lunchen iedere dag samen, hebben vaak borrels en organiseren regelmatig uitstapjes en reizen.

Impressie

Neem een kijkje op kantoor en ontmoet het team. 

Zien we je snel?

Wat ga je doen?

Als planner en onboarding specialist ben je verantwoordelijk voor een groot aantal taken binnen Melrose Security. Samen met je collega’s vorm je de spil van het bedrijf en fungeer je als de basis van een succesvol draaiende operatie. Je zorgt ervoor dat de personeelsbezetting voor alle projecten wordt ingevuld, maar ook dat medewerkers en (internationale) klanten tijdig worden geïnformeerd over diensten en/of wijzigingen. Je krijgt te maken met vaste diensten maar ook met ad hoc aanvragen. Omdat je in contact staat met verschillende belanghebbenden betekend dit dat je op diverse niveaus moet communiceren en snel moet kunnen schakelen. 

Naast je werkzaamheden als planner is het jouw taak om de onboarding van nieuwe medewerkers te verzorgen. Je voert gesprekken, legt belangrijke taken uit en gaat regelmatig langs op locatie. Een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden dus!

Wat vragen wij?

  • Ervaring in de hospitality branche
  • Aanpassingsvermogen
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, je staat klaar wanneer dat nodig is
  • Een oplossingsgerichte mentaliteit

Wat bieden wij?

 Je hebt de mogelijkheid om per direct te starten met deze geweldige en diverse job. Voor ons is persoonlijke ontwikkeling een prioriteit en hier krijg je zeker de ruimte voor. Naast een enorm leuke baan krijg je een werklaptop en -telefoon. Uiteraard biedt Melrose Security ook een uitstekend salaris en een goede pensioensregeling. Last but not least: je komt te werken in het meest gezellige team van Nederland en op een prachtig kantoor! Wij houden van leuke etentjes en uitjes en hebben een liefde voor pretparken.

 

Solliciteer hier

 

Meer weten?

Neem gerust contact op met Iris Postma voor vragen. Zij staat altijd open voor een gesprek en helpt je graag verder.

sollicitatie@melrosesecurity.nl

+31 (0)20 408 11 20