TRAFFIC CONTROL

TRAFFIC CONTROL

Onze professionele en gediplomeerde verkeersregelaars zijn door onszelf opgeleid en zijn in iedere verkeerssituatie inzetbaar zijn, overal in Nederland. Onze verkeersregelaars worden onder andere ingezet bij bouwprojecten, wegomleggingen, bij spoedgevallen, wegwerkzaamheden, evenementen, optochten etc. Of het nu om een ad hoc opdracht gaat of om een lange termijn project, wij hebben voor iedere situatie de juiste professional klaarstaan, indien gewenst in het bezit van een VCA-diploma voor veilig werken. Zo weet je zeker dat de doorstroom en verkeersveiligheid in goede handen zijn en kun jij je richten op andere taken.

Project- en verkeersmanagement

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die de verkeersveiligheid rondom je bouwprojecten e.d. uit handen kan nemen? Dan kan je vertrouwen op onze ervaren projectmanagers. Wij gaan graag de samenwerking met jouw team aan, zodat jij je op andere taken kunt richten. Vanaf de eerste gesprekken met gemeente en politie, tot aan het verkeersplan, de bewegwijzering en de inzet van verkeersregelaars en parkeerbegeleiders, onze professionals kunnen het allemaal voor je regelen. Verkeersmanagement van A to Z

Bewegwijzering 

Naast professionals die het verkeer in goede banen kunnen leiden beschikken wij ook over een ruime voorraad verkeersmaatregelen die snel inzetbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tekstwagens, voorwaarschuwingswagens of volledige verkeersregelinstallaties, maar je kunt ook bij ons terecht voor de huur van standaard RVV-borden, routeborden en afzetmaterialen. Al onze materialen voldoen aan de actuele RVV-regelementen en geldende normen. Zo weet je altijd zeker dat de tijdelijke verkeersmaatregelen duidelijk en veilig worden uitgevoerd.

Parkeerbegeleiding en valet parking

Heb je geen volledig verkeersplan of team van verkeersregelaars nodig maar vraagt jouw evenement wel om parkeerbegeleiding? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of misschien ben je op zoek naar een goede partner om betrouwbare en representatieve valet parking bij in te huren? Voor een hotel, restaurant of evenement? Wij hebben representatieve mannen en vrouwen klaarstaan die jou deze zorg uit handen kunnen nemen.

De mogelijkheid om 24/7 in contact te komen met onze ervaren professionals voor hulp, advies en antwoorden op uw vragen.

Of je nu op zoek bent naar gecertificeerde verkeersregelaars, tekstwagens of naar een compleet verkeers- of vervoersplan, Melrose Traffic Services is jouw ideale partner voor alle verkeersdiensten. Dankzij onze jarenlange ervaring, in-house opleidingstrajecten en frisse blik hebben wij voor ieder verkeersprobleem altijd een passende oplossing.

Naast traffic control kun je ook bij ons terecht voor ervaren hotelbeveiligers, evenementenbeveiligers, winkelbeveiligers, persoonsbeveiligers of objectbeveiligers.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.