WINKELBEVEILIGING

WINKELBEVEILIGING

De veiligheid van je pand, de veiligheid van je personeel en de veiligheid van je klanten. Naast de verkoop van je assortiment zijn dit belangrijke aspecten om over na te denken wanneer je eigenaar bent van een winkel. Bij winkelbeveiliging komt een hoop kijken: hoe voorkom je dat een beveiliger de laagdrempeligheid van je winkel in de weg staat? Hoeveel beveiligers heb je nodig om een veilige situatie te creëren in jouw winkel? Bieden beveiligingscamera’s voldoende bescherming? Allemaal vragen waar wij het antwoord op weten en waar we je graag mee helpen.

Wij vinden het belangrijk dat onze manier van werken past bij de identiteit en de uitstraling van jouw winkel of merk. We gaan daarom graag met je in gesprek om zo uitvoerig mogelijk te bespreken wat je wensen zijn en hoe wij te werk zullen gaan. We werken niet alleen vóór jou, maar ook sámen met jou.

Winkelbeveiliging bij Melrose Security. Dat betekent:

 

 • Een persoonlijke, transparante samenwerking met een van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.
 • Persoonlijk contact met onze ervaren professionals die 24/7 klaarstaan voor vragen en advies.
 • Wij zijn flexibel en denken graag met je mee over de veiligheidsrisico’s waar je dagelijks tegenaan loopt.

Onze winkelbeveiligers zijn…

 • Altijd alert en grijpen direct effectief in wanneer dat nodig is.
 • Klantvriendelijk, sociaal en representatief.
 • In staat om preventief in te spelen op risicosituaties en zo escalatie te voorkomen.
 • Up-to-date wat betreft alle actuele onderwerpen die spelen binnen de veiligheidsbranche.

Onze extra’s – wij…

 • Zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en in het bezit van het Keurmerk Beveiliging.
 • Houden bij de selectie van onze beveiligers altijd rekening met de identiteit en uitstraling van jouw winkel of merk.
 • Staan bekend om onze flexibiliteit en staan 24/7 voor je klaar met hulp en advies.
 • Hebben ook ervaren consultants in dienst die je graag helpen om alle veiligheidsrisico’s in en rondom je winkel in kaart te brengen.

Onze beveiliging, jouw winkel

Beveiliging inzetten bij je winkel is iets waar je goed over na wilt denken. Niet alleen om de winkel en het assortiment te beschermen, maar ook om de veiligheid van je personeel en je klanten te kunnen waarborgen. Bij Melrose Security denken we graag mee met onze opdrachtgevers en komen we altijd met een volledig veiligheidsplan. We gaan graag met je om de tafel om alle risico’s in kaart te brengen en zo tot de beste oplossing te komen. Vervolgens selecteren we professionele, ervaren en representatieve beveiligers die passen bij de identiteit van jouw winkel, zodat de winkelervaring niet wordt verstoord.

Naast winkelbeveiliging kun je ook bij ons terecht voor hotelbeveiliging, horecabeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging of objectbeveiliging.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.