fbpx

Traffic services

Traffic services

Traffic services van Melrose Security zorgt voor veiligheid en doorstroming van verkeer op diverse plaatsen. Onze verkeersregelaars kunnen worden ingezet bij bouwprojecten, wegomleggingen, spoedgevallen, wegwerkzaamheden, evenementen, optochten en meer. Ook kun je bij Melrose Security terecht voor het huren van bewegwijzering, zodat tijdelijke verkeersmaatregelen duidelijk en veilig worden aangegeven.

De verkeersregelaars van Melrose Security zorgen ervoor dat de doorstroom en verkeersveiligheid in alle situaties in goede handen zijn. Of het nu om een ad hoc opdracht gaat of om een lange termijn project. Onze verkeersregelaars zijn indien gewenst in het bezit van een VCA-diploma voor veilig werken.

Project- en verkeersmanagement

Melrose Security is dé betrouwbare partner die zorgt voor verkeersveiligheid bij iedere situatie. Onze ervaren projectmanagers regelen alles van A tot Z. Denk hierbij aan de eerste gesprekken met gemeente en politie, tot aan het verkeersplan, de bewegwijzering en de inzet van verkeersregelaars en parkeerbegeleiders. Wij gaan graag de samenwerking met jouw team aan.

Bewegwijzering

Wij beschikken over een ruime voorraad verkeersmaterialen die snel inzetbaar zijn. Denk hierbij aan tekstwagens, voorwaarschuwingswagens of volledige verkeersregelinstallaties. Je kunt bij ons ook terecht voor de huur van standaard RVV-borden, routeborden en afzetmaterialen. Al onze materialen voldoen aan de actuele RVV-regelementen en geldende normen. Zo weet je altijd zeker dat de tijdelijke verkeersmaatregelen duidelijk en veilig worden uitgevoerd.

Verkeersregelaar Melrose Security
Valet parking Melrose Security

Parkeerbegeleiding en valet parking

Vraagt jouw tijdelijke verkeerssituatie geen volledig verkeersplan of team van verkeersregelaars, maar wel om parkeerbegeleiding? Of ben je op zoek naar een partner voor het verzorgen van valet parking? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Wij hebben representatieve mannen en vrouwen klaarstaan die jou deze zorg uit handen kunnen nemen.

Of je nu op zoek bent naar gecertificeerde verkeersregelaars, tekstwagens of naar een compleet verkeers- of vervoersplan, Melrose Traffic Services is jouw ideale partner voor alle verkeersdiensten. Dankzij onze jarenlange ervaring, in-house opleidingstrajecten en frisse blik hebben wij voor ieder verkeersprobleem altijd een passende oplossing.

De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Wat zijn de grootste uitdagingen, hoeveel jaar ervaring is er vereist en wat is het takenpakket? Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we wat de beste aanpak is.  

Ga voor meer informatie over Melrose Traffic Services naar onze website.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.