Vacature beveiliger in opleiding

fulltime - amsterdam
APPLY NOW

Start je carrière bij Melrose Security!

Heb jij een passie voor beveiliging maar nog geen diploma? Dan zit je bij Melrose Security goed. Toekomstige beveiligers kunnen op kosten van ons de beveiligingsopleiding (BBL) volgen. Doe jij momenteel iets anders en ben je klaar voor een carrière switch? Ook dan ben je van harte welkom.

Wat ga je doen?

Je volgt een jaar lang de opleiding, waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en vier dagen in de week werkzaam bent bij onze opdrachtgevers. Hierna ga je minimaal één jaar in dienst bij Melrose Security. 

Je zult de beveiliging van verschillende locaties verzorgen. Op deze locaties staat de beveiliging van bezoekers, medewerkers en het object centraal. Geen dag is hetzelfde dankzij de verschillende werkzaamheden; je verwelkomt, informeert en begeleidt gasten en leveranciers, controleert bezoekers en creëert een beleving die onze opdrachtgevers en bezoekers niet snel zullen vergeten.

Wat bieden wij?

Wanneer je werkzaam bent bij Melrose kom je te werken op de mooiste en beste locaties in Amsterdam. Je komt terecht in een leuk en gezellig bedrijf waarin veel aandacht wordt besteed aan jou, je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Wij willen dat jij je thuis voelt, werkt met plezier en tegelijkertijd alles leert over de sector.

Leer- en doorgroeimogelijkheden zijn bij ons een prioriteit. Wij beiden daarom de mogelijkheid tot verschillende trainingen en vele kansen om door te groeien. Het werk moet natuurlijk uitdagend voor jou blijven en aansluiten op jouw vaardigheden en de kennis die je hebt opgedaan.

Wat vragen wij?

  • Gastvrijheid; naast beveiliging heb jij een passie voor hospitality. Je weet een glimlach op mensen hun gezicht te brengen en bent een echte gastheer/gastvrouw. 
  • Een proactieve en zelfstandige houding; wij zien graag een proactieve en zelfstandige mentaliteit bij jou terug. Je toont initiatief en werkt hard.
  • Leergierigheid; een opleiding volgen en nieuwe dingen leren vind jij hartstikke leuk. Je staat open voor nieuwe kennis en ervaringen.

 

Over Melrose

Melrose Security is een jong, dynamisch en gezellig bedrijf. Wij verzorgen onder andere beveiliging en hospitalitydiensten van luxe hotels, kantoorpanden, grote evenementen en high-end uitgaansgelegenheden. Dit doen wij samen met ons hecht, gezellig en hardwerkend team waarbij aandacht voor elkaar voorop staat.

Solliciteer hier!

 

Meer weten?

Neem gerust contact op met Iris Postma voor vragen. Zij staat altijd open voor een gesprek en helpt je graag verder.

sollicitatie@melrosesecurity.nl                                                                              +31 (0)20 408 11 20