Vacature high-end nightlife beveiliger

parttime/fulltime/zzp - amsterdam
APPLY NOW

Wij groeien hard en hebben jouw talent nodig!

Bij het openen van een nieuwe uitgaanslocatie komen vele veiligheidsrisico’s kijken. Vooral als er exclusieve gasten worden verwelkomd. Ben jij dé gastvrije veiligheidsspecialist die luxe en high-end locaties veilig houdt? Ben jij verantwoordelijk en standvastig en werk jij graag in een klein en hecht team? Word dan onderdeel van Melrose Security!

Wat wij bieden

Je komt terecht in een gezellig bedrijf waarin veel aandacht wordt besteed aan jou, je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Jij bent een echte professional en zo word je ook benaderd. Wij willen dat jij je thuis voelt en werkt met plezier. 

De arbeidsvoorwaarden bij Melrose Security zijn uitstekend. Je krijgt een pensioensregeling en een vergoeding van de gemaakte reiskosten. Wij verwachten veiligheid boven de norm en daar sluit jouw salaris natuurlijk op aan.  

Wat wij van je vragen

Gastvrijheid

Naast beveiliger ben jij een echte gastheer/gastvrouw die gasten met een hartelijke houding weet te verwelkomen. 

Een proactieve en discrete houding

Je weet in te grijpen wanneer nodig en bent niet afwachtend. Je bent zelfverzekerd, serieus en laat je niet afleiden door exclusieve gasten.

Horeca diploma

In bezit zijn van een horeca diploma, een blauwe of grijze pas is vereist. Heb je deze nog niet? Bespreek de mogelijkheden met ons.

Werkzaamheden

Gasten verwelkomen

De veiligheid van gasten garanderen

Gasten informeren

Iedereen in goede banen leiden

Ingrijpen waar nodig

Escalaties voorkomen

Over Melrose

Melrose Security is een jong, dynamisch en gezellig bedrijf. Wij verzorgen onder andere beveiliging en hospitalitydiensten van luxe hotels, kantoorpanden, grote evenementen en high-end uitgaansgelegenheden. Dit doen wij samen met ons hecht, gezellig en hardwerkend team waarbij aandacht voor elkaar voorop staat.

“Werken bij Melrose Security in een team met gedisciplineerde beveiligers en kantoorpersoneel dat 24 uur per dag klaarstaat voor de beveiligers geeft een goed gevoel. Je wil je daardoor meer dan 100% inzetten voor het bedrijf.”

– Harold

“Melrose Security is een fijne en flexible werkgever om voor te werken. Naast doorgroei – en opleidingsmogelijkheden, biedt Melrose een hoge diversiteit aan werk aan, reiken ze oplossingen aan en denken ze met je mee.”

– Michael

“Ik werk nu een jaar voor Melrose Security en ik ben zeer tevreden. Melrose is een bedrijf met een professionele uitstraling. Binnen het bedrijf word je gezien en behandeld als een professional. Er is veel ruimte voor ontwikkeling op beveiligingsgebied maar ook op hostmanship. Iets wat mij erg aantrekt, omdat ik graag meer ben dan enkel beveiliger.”

– Igor

“Bij Melrose Security heb ik het goed naar mijn zin. Er word zoveel mogelijk rekening met je gehouden. Je rooster wordt in goed overleg gemaakt. Kantoor is goed bereikbaar als je ze nodig heb. Als er wat mis gaat, wordt er goed overleg gepleegd om het opgelost te krijgen. Al met al is er onder de verschillende afdelingen en op het veld een zeer goede samenwerking.”

– Johan

“De betrokkenheid en saamhorigheid die ik voel bij Melrose Security jegens de beveiligers en opdrachtgevers is zeer positief en een voorbeeld voor andere bedrijven.”

– Abdessalam

“De reden dat ik het naar mijn zin heb bij Melrose Security is dat ondanks mijn ruime ervaring ik mezelf toch kan ontplooien en ik zeker niet het gevoel heb dat ik een nummer ben binnen het bedrijf maar onderdeel van een sterk team.”

– Clifton

Procedure

1

Solliciteer!

Solliciteer direct via het formulier hieronder
2

Telefonisch gesprek

Na je sollicitatie neemt HR zo snel mogelijk contact met je op om het een en ander te bespreken.
3

Kop koffie op kantoor

Zodra HR je heeft uitgenodigd, ontmoeten wij je graag voor een gesprek op kantoor om elkaar beter te leren kennen.
4

Assessment

Wat weet jij al en wat kun je nog bij ons leren? Om jouw persoonlijke ontwikkeling te garanderen, checken we hoeveel je al weet en hoe sterk jouw leervermogen is.
5

Evaluatie

Samen evalueren wij het gesprek en de assessment en gaan we in gesprek over de volgende stappen.

6

Klaar voor je eerste dag?

Na je eerste dag laat je ons altijd even weten hoe het is gegaan.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Iris Postma voor vragen. Zij staat altijd open voor een gesprek en helpt je graag verder.

sollicitatie@melrosesecurity.nl                                                                              +31 (0)20 408 11 20    

Samenwerkingen

 

 

Hotels

Wij werken samen met luxe hotels, zoals het W hotel en hotels van de NH Hotel Group.

 

Horeca

Je hebt vast wel eens gehoord van de A’dam Tower of Pllek. Dit zijn twee van de horecagelegenheden waar Melrose Security te vinden is.

 

 

Uitgaansgelegenheden

Woodstock, Do Not Disturb, Club Air en Disco Dolly maken onder andere deel uit van de uitgaansgelegenheden die wij beveiligen.

 

Winkels en corporates

Melrose Security beveiligt ook winkels, bedrijven en panden. Wij werken onder andere samen met Apple, Urban Outfitters, Armani en Michael Kors.

Solliciteer hier!