Vacature Security Manager

fulltime - almere en amsterdam
APPLY NOW

Melrose Security groeit hard en heeft een professional nodig!

Hou jij ervan om het voortouw te nemen en ben jij een ervaren veiligheidsspecialist? Ben jij een allrounder die het leuk vindt om zowel op kantoor als op de vloer te werken? Dan hebben wij de perfecte job voor je openstaan!

Wat wij bieden

 

Het is jouw feestje. Jij krijgt alle vrijheid en ruimte om je functie zelf in te vullen en initiatief te nemen. Jij bent immers de expert! Je hebt de mogelijkheid om per direct te starten met deze diverse fulltime job.

Naast een enorm leuke baan krijg je een auto van de zaak, een laptop en een telefoon. Uiteraard biedt Melrose Security ook een uitstekend salaris en een goede pensioensregeling.

Last but not least: Je komt te werken in het meest gezellige team van Nederland en op een prachtig kantoor! Wij houden van leuke etentjes en uitjes en hebben een liefde voor pretparken. Kom jij binnenkort met ons mee?

 

Wat wij van je vragen

Leiderschap

Je bent een leider, geen volger. Je staat sterk in je schoenen, neemt graag het voortouw en weet hoe je een team moet aansturen. 

Werkervaring

Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van beveiliging; zowel in de operatie als op kantoor. 

Bachelor-diploma

Je bent in het bezit van een functie-gerelateerde bachelor diploma. 

Betrokkenheid

Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij alle aspecten van een project. Je hebt passie voor het vak en genoeg aanpassingsvermogen.  

Kennis

Je beschikt over up-to-date kennis van de branche. 

Stressbestendigheid

Jij denkt in oplossingen en kan in springen op ad-hoc situaties.

De werkzaamheden 

Je gaat werken op kantoor in Almere en op de vloer in Amsterdam.

Dit ga je voornamelijk doen:

Piketdiensten draaien

 

Veiligheidsplannen schrijven en uitvoeren

 

Contact houden met klanten en beveiligers

Beveiligingsadvies geven

 

Ondersteunende aspecten in orde maken

 

Werken op kantoor en op de vloer

Over Melrose

Melrose Security is een jong, dynamisch en gezellig bedrijf. Wij verzorgen onder andere beveiliging en hospitalitydiensten van luxe hotels, kantoorpanden, grote evenementen en high-end uitgaansgelegenheden. Dit doen wij samen met ons hecht, gezellig en hardwerkend team waarbij aandacht voor elkaar voorop staat.

“Werken bij Melrose Security in een team met gedisciplineerde beveiligers en kantoorpersoneel dat 24 uur per dag klaarstaat voor de beveiligers geeft een goed gevoel. Je wil je daardoor meer dan 100% inzetten voor het bedrijf.”

– Harold

“Melrose Security is een fijne en flexible werkgever om voor te werken. Naast doorgroei – en opleidingsmogelijkheden, biedt Melrose een hoge diversiteit aan werk aan, reiken ze oplossingen aan en denken ze met je mee.”

– Michael

“Ik werk nu een jaar voor Melrose Security en ik ben zeer tevreden. Melrose is een bedrijf met een professionele uitstraling. Binnen het bedrijf word je gezien en behandeld als een professional. Er is veel ruimte voor ontwikkeling op beveiligingsgebied maar ook op hostmanship. Iets wat mij erg aantrekt, omdat ik graag meer ben dan enkel beveiliger.”

– Igor

“Bij Melrose Security heb ik het goed naar mijn zin. Er word zoveel mogelijk rekening met je gehouden. Je rooster wordt in goed overleg gemaakt. Kantoor is goed bereikbaar als je ze nodig heb. Als er wat mis gaat, wordt er goed overleg gepleegd om het opgelost te krijgen. Al met al is er onder de verschillende afdelingen en op het veld een zeer goede samenwerking.”

– Johan

“De betrokkenheid en saamhorigheid die ik voel bij Melrose Security jegens de beveiligers en opdrachtgevers is zeer positief en een voorbeeld voor andere bedrijven.”

– Abdessalam

“De reden dat ik het naar mijn zin heb bij Melrose Security is dat ondanks mijn ruime ervaring ik mezelf toch kan ontplooien en ik zeker niet het gevoel heb dat ik een nummer ben binnen het bedrijf maar onderdeel van een sterk team.”

– Clifton

Procedure

1

Solliciteer!

Solliciteer direct via het formulier hieronder
2

Telefonisch gesprek

Na je sollicitatie neemt HR zo snel mogelijk contact met je op om het een en ander te bespreken.
3

Kop koffie op kantoor

Zodra HR je heeft uitgenodigd, ontmoeten wij je graag voor een gesprek op kantoor om elkaar beter te leren kennen.
4

Assessment

Wat weet jij al en wat kun je nog bij ons leren? Om jouw persoonlijke ontwikkeling te garanderen, checken we hoeveel je al weet en hoe sterk jouw leervermogen is.
5

Evaluatie

Samen evalueren wij het gesprek en de assessment en gaan we in gesprek over de volgende stappen.
6

Klaar voor je eerste dag?

Na je eerste dag laat je ons altijd even weten hoe het is gegaan.

Solliciteer hier!

 

Meer weten?

Neem gerust contact op met Iris Postma voor vragen. Zij staat altijd open voor een gesprek en helpt je graag verder.

sollicitatie@melrosesecurity.nl                                                                              +31 (0)20 408 11 20    

Samenwerkingen

 

 

Hotels

Wij werken samen met luxe hotels, zoals het W hotel en hotels van de NH Hotel Group.

 

Horeca

Je hebt vast wel eens gehoord van de A’dam Tower of Pllek. Dit zijn twee van de horecagelegenheden waar Melrose Security te vinden is.

 

 

Uitgaansgelegenheden

Woodstock, Do Not Disturb, Club Air en Disco Dolly maken onder andere deel uit van de uitgaansgelegenheden die wij beveiligen.

 

Winkels

Melrose Security beveiligt ook winkels. Wij werken onder andere samen met Apple, Urban Outfitters, Armani en Michael Kors.