fbpx

Beveiligingsservices

Bij Melrose Security bieden we professionele beveiliging op maat. Onze beveiligers zijn representatief, gastvrij en flexibel. Bekijk al onze diensten in het onderstaande overzicht.

 

Beveiligingsservices

Horeca beveiligers

Horecabeveiliging

Ontspanning, plezier en een goede sfeer. Dit is wat gasten verwachten bij een bezoek aan jouw zaak. Wij zorgen ervoor dat jij aan deze verwachting kunt voldoen zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Terwijl jij druk bezig bent met het runnen van je zaak, creëren wij een veilige en gastvrije omgeving die perfect aansluit op jouw bedrijfscultuur.

Evenementen beveiligers

Evenementen beveiliging

Waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan verschillende veiligheidsrisico’s. Om deze reden is beveiliging bij zowel grote als kleine evenementen van belang. Terwijl jij bezig bent met de organisatie van je evenement, nemen onze ervaren beveiligers graag alle zaken omtrent beveiliging uit handen. Zo hoef jij hier niet meer naar om te kijken.

HOtel beveiligers

Hotelbeveiliging

Je hebt het beste met je gasten voor. Dit betekent uiteraard dat je rekening houdt met de veiligheidsrisico's van het hotel. Welke risico's zijn er? Hoeveel beveiligers heeft het hotel nodig en aan welke eisen moet er voldaan worden? Wij helpen je hier graag bij. 

Winkel beveiligers

Winkelbeveiliging

De veiligheid van je pand, de veiligheid van je personeel en de veiligheid van je klanten. Naast de verkoop van je assortiment zijn dit belangrijke aspecten om over na te denken wanneer je eigenaar bent van een winkel. Bij winkelbeveiliging komt een hoop kijken.

Corporates beveiligers

Corporates beveiliging

Corporates beveiliging kan ingezet worden om bedrijven of panden binnen en buiten kantooruren te beveiligen. Zo voelen klanten en werknemers zich altijd veilig. Corporates beveiliging bestaat uit diverse beveiligingsdiensten.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.