Over ons

Beveiliging op maat 

Beveiliging is mensenwerk. Bij Melrose Security begrijpen we dit als geen ander en spelen we graag in op de unieke beveiligingsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Veiligheid staat hierbij natuurlijk altijd voorop, maar dit mag nooit ten koste gaan van de identiteit van jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring in de weten wij dat juist deze persoonlijke touch vaak ontbreekt. Ieder bedrijf en iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien. Bij Melrose Security geven we onze opdrachtgevers die persoonlijke aandacht die zij verdienen. Je kunt bij ons terecht voor hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging,
winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging en object- en office (kantoor) beveiliging. Daarnaast bieden we ook, op basis van uitgebreide analyse, veiligheidsadvies door  één van onze ervaren consultants.

Persoonlijk en transparant

Wij werken altijd nauw en transparant samen met onze klanten. Om tot het beste resultaat te komen is het van belang dat wij weten wat jouw plannen, ideeën of ambities zijn. Op die manier krijgen we een goed beeld van de specifieke situatie en van de veiligheidsrisico’s die daarbij horen. Daarom maken we altijd graag kennis door middel van een persoonlijk gesprek. Daarin kunnen we jouw wensen uitvoerig bespreken.

Zodra we je wensen duidelijk uiteen hebben gezet kunnen we gaan bepalen hoe wij hier het beste op in kunnen spelen. We gaan op zoek naar beveiligers die passen bij jouw locatie of evenement en zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt geregeld. Via onze innovatieve klantenportal kun je vervolgens alle details rondom jouw project op de voet volgen. Zo ben je altijd op de hoogte.

Beveiliging met oog voor hospitality

Beveiligers van Melrose Security staan erom bekend dat zij niet alleen vakbekwaam en professioneel zijn, maar ook sociaal, representatief en klantvriendelijk. Zij weten wat gastvrijheid inhoudt, maar zijn ook alert en zullen niet aarzelen om in te grijpen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn ze getraind in het analyseren en interpreteren van verschillende situaties, waardoor problemen proactief kunnen worden aangepakt voordat deze escaleren.

Onze beveiligers zijn verder gewend aan het werken met uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiliging is in veel gevallen natuurlijk meer dan alleen veiligheid. Het is voor gasten vaak ook de eerste kennismaking met jouw hotel, winkel, club of evenement en het is van belang dat zij zich welkom voelen. Dit oog voor gastvrijheid is een extra kwaliteit, waarmee wij ons onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven.

Onze werkwijze

Melrose Security verzorgt al jarenlang beveiliging met een persoonlijke touch. Onze werkwijze is naast persoonlijk ook transparant.
Wie zijn wij en hoe gaan wij te werk?

Ons team

Timo Driessen

Geboren en opgegroeid in het mooie Groningen waar ik nog regelmatig te vinden ben.
Heb een liefde voor sneakers, dus je zult me regelmatig op een nieuw/ander paartje voorbij zien komen.

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële afdeling binnen Melrose Security.

 

 

 

Iris Postma

Moeder van werelds mooiste dochter (zonder overdrijven!) altijd in voor een borrel! Maar vooral HR professional die de sleutel van succes ziet in de medewerker. Talent zo goed mogelijk inzetten en volgen zodat een ieder zich thuis voelt en wij samen tot een succes komen .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Hazenberg

Overal gewoond, maar nu al jaren Amsterdammer. Hou van sporten, mijn vrienden, onze hond Coco, Netflix, HelloFresh en mijn vak.

Ben als MD verantwoordelijk voor het operationeel management.

 

 

 

Rishi Mehilal

Een reiziger, avonturier en dierenvriend. Grote kans dat je mij tegenkomt in een pretpark of met de hond.

Hou van gezelligheid en om dingen te ondernemen. Daarom ook mijn passie voor het ondernemerschap.

Daarnaast hou ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

 

 

 

 

Jip Buiten

Ik hou van lekker koken, een goed wijntje en heel veel gezelligheid om mij heen. Naast al dat lekkere eten en drinken, wandel ik veel en ben ik veel in de sportschool te vinden.
Als accountmanager van Melrose heb ik het geluk om op prachtige locaties te komen. Ik rij het hele land door voor een leuk gesprek en een goede kop koffie. Wanneer kan ik bij jullie langskomen?

 

Ruben Vink

Geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben dan ook vaak te vinden op de Amsterdamse terrassen. Verder speel ik veel padel. Ik ben altijd bezig met nieuwe creatieve ideeën en oplossingen.
Als planner van Melrose zorg ik voor de juiste planning opmaat voor de behoeften van al onze klanten.

Salim Dogan

Opgegroeid in Nijmegen, maar nu al een tijd woonachtig in Den Haag. Passie voor sporten, lekker eten en het vak veiligheid.

Als Security Manager bij Melrose Security focus ik me op de kwaliteit van de dienstverlening en de bijbehorende processen.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.