Over ons

Beveiliging op maat 

Beveiliging is mensenwerk. Bij Melrose Security begrijpen we dit als geen ander en spelen we graag in op de unieke beveiligingsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Veiligheid staat hierbij natuurlijk altijd voorop, maar dit mag nooit ten koste gaan van de identiteit van jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring in de weten wij dat juist deze persoonlijke touch vaak ontbreekt. Ieder bedrijf en iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien. Bij Melrose Security geven we onze opdrachtgevers die persoonlijke aandacht die zij verdienen. Je kunt bij ons terecht voor hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging,
winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging en object- en office (kantoor) beveiliging. Daarnaast bieden we ook, op basis van uitgebreide analyse, veiligheidsadvies door  één van onze ervaren consultants.

Persoonlijk en transparant

Wij werken altijd nauw en transparant samen met onze klanten. Om tot het beste resultaat te komen is het van belang dat wij weten wat jouw plannen, ideeën of ambities zijn. Op die manier krijgen we een goed beeld van de specifieke situatie en van de veiligheidsrisico’s die daarbij horen. Daarom maken we altijd graag kennis door middel van een persoonlijk gesprek. Daarin kunnen we jouw wensen uitvoerig bespreken.

Zodra we je wensen duidelijk uiteen hebben gezet kunnen we gaan bepalen hoe wij hier het beste op in kunnen spelen. We gaan op zoek naar beveiligers die passen bij jouw locatie of evenement en zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt geregeld. Via onze innovatieve klantenportal kun je vervolgens alle details rondom jouw project op de voet volgen. Zo ben je altijd op de hoogte.

Beveiliging met oog voor hospitality

Beveiligers van Melrose Security staan erom bekend dat zij niet alleen vakbekwaam en professioneel zijn, maar ook sociaal, representatief en klantvriendelijk. Zij weten wat gastvrijheid inhoudt, maar zijn ook alert en zullen niet aarzelen om in te grijpen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn ze getraind in het analyseren en interpreteren van verschillende situaties, waardoor problemen proactief kunnen worden aangepakt voordat deze escaleren.

Onze beveiligers zijn verder gewend aan het werken met uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiliging is in veel gevallen natuurlijk meer dan alleen veiligheid. Het is voor gasten vaak ook de eerste kennismaking met jouw hotel, winkel, club of evenement en het is van belang dat zij zich welkom voelen. Dit oog voor gastvrijheid is een extra kwaliteit, waarmee wij ons onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven.

Onze werkwijze

Melrose Security verzorgt al jarenlang beveiliging met een persoonlijke touch. Onze werkwijze is naast persoonlijk ook transparant.
Wie zijn wij en hoe gaan wij te werk?

Ons team

Timo Driessen

Geboren en opgegroeid in het mooie Groningen waar ik nog regelmatig te vinden ben.
Heb een liefde voor sneakers, dus je zult me regelmatig op een nieuw/ander paartje voorbij zien komen.

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële afdeling binnen Melrose Security.

 

 

 

Peter Hazenberg

Overal gewoond, maar nu al jaren Amsterdammer. Hou van sporten, mijn vrienden, onze hond Coco, Netflix, HelloFresh en mijn vak.

Ben als MD verantwoordelijk voor het operationeel management.

 

 

 

Lisa van Schaick

Woonachtig in Ouderkerk op een boerderijtje. Samen met mijn vriend, kat, schapen en kippen is het een gezellige boel.

In mijn vrijetijd hou ik van leuke dingen doen met vrienden, borrelen, feestjes, reizen en varen.

Binnen Melrose Security hou ik mij bezig met de planning, ik zorg ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek staan!

 

 

Kim Haslinghuijs

Woonachtig in het mooie Almere met onze gekke boxerhond Pablo. Je kunt mij altijd wakker maken voor reizen over de hele wereld, skiën en gezellige avondjes met lekker eten en drinken!

Als accountmanager bij Melrose doe ik waar ik goed in ben, contacten leggen en onderhouden.

 

 

 

Rosie Elfring

Van origine kom ik uit het oosten van het land, maar ik ben nu al een tijdje woonachtig in Amsterdam.

Je kan me hardlopend tegenkomen in het park en ik houd van een wijntje en gezelligheid.

Ik houd me bezig met de kwaliteit van de beveiligers en alle werkprocessen daaromheen.

 

 

 

 

Rishi Mehilal

Een reiziger, avonturier en dierenvriend. Grote kans dat je mij tegenkomt in een pretpark of met de hond.

Hou van gezelligheid en om dingen te ondernemen. Daarom ook mijn passie voor het ondernemerschap.

Daarnaast hou ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

 

 

 

 

Iris Postma

Moeder van werelds mooiste dochter (zonder overdrijven!) altijd in voor een borrel! Maar vooral HR professional die de sleutel van succes ziet in de medewerker. Talent zo goed mogelijk inzetten en volgen zodat een ieder zich thuis voelt en wij samen tot een succes komen .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melrose Security

Natuurlijk doet dit team het niet alleen. Bij Melrose Security bouwen wij op ons team vol professionals.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan nemen de mogelijkheden door.

 

 

 

 

 

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.