fbpx

Over ons

Over ons

Een hecht team met aandacht voor elkaar en iedereen die met ons samenwerkt. Dat zie je terug in ons werk, want mensen die zich goed voelen, zullen ook goed werk verrichten.

Melrose Security staat voor maximale ontzorging, het creëren van een veilige ongestoorde omgeving waarin maatwerk, innovatie en gastvrijheid centraal staan. Op deze manier zorgen wij voor de veiligheid in iedere denkbare situatie zonder af te doen aan de identiteit of het imago van de opdrachtgever. Veiligheid is onze prioriteit, maar er wordt altijd rekening gehouden met de visie van de klant.

Onze beveiligers voelen zich betrokken, onderdeel van het team van de opdrachtgever en spelen een belangrijke rol in de beleving van de gasten. Ze zijn sociaal en gastvrij, maar tegelijkertijd alert en duidelijk in hun communicatie. Ze zijn gewend om zich snel aan te passen, zich in te leven in verschillende situaties en veiligheid en gastvrijheid in één te bieden.

Weten waar wij mee bezig zijn? Blijf via deze pagina op de hoogte van ons laatste nieuws. 

Het team

Rishi Mehilal

Een reiziger, avonturier en dierenvriend. Grote kans dat je mij tegenkomt in een pretpark of met de hond.

Hou van gezelligheid en om dingen te ondernemen. Daarom ook mijn passie voor het ondernemerschap.

Daarnaast hou ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Marieke van der Weij

Met een achtergrond en passie in de dynamische gastvrijheidsindustrie zit ik bij Melrose goed op mijn plek. Ik woon samen met mijn gezin en poes in Abcoude en hou van vers brood met oude kaas, mosterd met bitterballen en gezelligheid aan de keukentafel. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met alle opdrachtgevers.

Iris Postma

Moeder van werelds mooiste dochter (zonder overdrijven!) altijd in voor een borrel! Maar vooral HR professional die de sleutel van succes ziet in de medewerker. Talent zo goed mogelijk inzetten en volgen zodat een ieder zich thuis voelt en wij samen tot een succes komen .

Semih Sevim

Als nieuweling in de beveiligingsbranche ben ik nog van alles aan het leren. Met mijn achtergrond in verandermanagement en procesverbetering ben ik als operationeel coördinator aan het werk om onze dienstverlening continu te verbeteren.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vrienden, familie of in de sportschool.

Remco Pardoel

Teruggekeerd naar de operationele kant van de beveiligingsindustrie. Al 30 jaar betrokken bij de fitness- en wellness-industrie als manager, van club tot regionaal niveau, met ervaring op drie continenten. Daarnaast altijd gepassioneerd geweest over MMA & BBJ. Nu klaar voor een nieuwe richting met het doel om de standaarden en service binnen de beveiligingsbranche te verhogen. 

 

Matthijs Timmermans

Geboren en getogen in Amsterdam met al haar charmes. Opgegroeid in een horeca familie rijk aan restaurants, bars, discotheken en beveiligers. Vader van 2 mooie dochters en ondertussen wonend in Almere. Liefde voor meerdere sporten maar op dit moment hebben kickboksen en wielrennen de voorkeur.  Als recruiter, planner en netwerker sta ik voor duidelijke en eerlijke communicatie.

 

Jip Nuiten

Ik hou van lekker koken, een goed wijntje en heel veel gezelligheid om mij heen. Naast al dat lekkere eten en drinken, wandel ik veel en ben ik veel in de sportschool te vinden. Als accountmanager van Melrose heb ik het geluk om op prachtige locaties te komen. Ik rij het hele land door voor een leuk gesprek en een goede kop koffie. Wanneer kan ik bij jullie langskomen?

 

 

 

 

Timo Driessen

Geboren en opgegroeid in het mooie Groningen waar ik nog vaak te vinden ben.
Heb een liefde voor sneakers, dus je zult me regelmatig op een nieuw/ander paartje voorbij   zien komen.

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële afdeling binnen Melrose Security.

April Ridder

Als het nachtvlindertje dat ik ben, ben ik altijd in voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten en een goed glas wijn.

Ondanks dat ik gezelligheid en spontaniteit mega belangrijk vind houd ik ook van stuctruur.

Top eigenschappen om binnen dit bedrijf de planning te mogen doen.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.