Over ons

Over ons

Een hecht team met aandacht voor elkaar en iedereen die met ons samenwerkt. Dat zie je terug in ons werk, want mensen die zich goed voelen, zullen ook goed werk verrichten.

Melrose Security staat voor maximale ontzorging, het creëren van een veilige ongestoorde omgeving waar veiligheid, maatwerk, gastvrijheid en klanttevredenheid centraal staan. Op deze manier zorgen wij voor de veiligheid in elke denkbare situatie zonder de identiteit of het imago van de opdrachtgever aan te tasten. Veiligheid is onze prioriteit, maar er wordt altijd rekening gehouden met de visie van de klant.

Onze beveiligers voelen zich betrokken, onderdeel van het team van de opdrachtgever en spelen een belangrijke rol in de beleving van de gasten van de opdrachtgever. Ze zijn sociaal en gastvrij, maar tegelijkertijd alert en duidelijk in hun communicatie. Ze zijn gewend om zich snel aan te passen, zich in te leven in verschillende situaties en veiligheid en gastvrijheid in één te bieden.

Ons team

Rishi Mehilal

Een reiziger, avonturier en dierenvriend. Grote kans dat je mij tegenkomt in een pretpark of met de hond.

Hou van gezelligheid en om dingen te ondernemen. Daarom ook mijn passie voor het ondernemerschap.

Daarnaast hou ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Timo Driessen

Geboren en opgegroeid in het mooie Groningen waar ik nog vaak te vinden ben.
Heb een liefde voor sneakers, dus je zult me regelmatig op een nieuw/ander paartje voorbij   zien komen.

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële afdeling binnen Melrose Security.

Quinty van der Horst

Naast mijn functie als marketingcommunicatie medewerker hou ik van leuke dingen doen met mijn familie en vriendinnen. Gezellig een hapje eten, naar de film of spelletjes spelen! Ook sport ik graag en vind het leuk om nieuwe sporten uit te proberen. Ik tennis, ga naar de sportschool en in de zomer vind ik het leuk om te wakeboarden.

 

Iris Postma

Moeder van werelds mooiste dochter (zonder overdrijven!) altijd in voor een borrel! Maar vooral HR professional die de sleutel van succes ziet in de medewerker. Talent zo goed mogelijk inzetten en volgen zodat een ieder zich thuis voelt en wij samen tot een succes komen .

Jip Nuiten

Ik hou van lekker koken, een goed wijntje en heel veel gezelligheid om mij heen. Naast al dat lekkere eten en drinken, wandel ik veel en ben ik veel in de sportschool te vinden. Als accountmanager van Melrose heb ik het geluk om op prachtige locaties te komen. Ik rij het hele land door voor een leuk gesprek en een goede kop koffie. Wanneer kan ik bij jullie langskomen?

 

 

 

 

Matthijs Timmermans

Geboren en getogen in Amsterdam met al haar charmes. Opgegroeid in een horeca familie rijk aan restaurants, bars, discotheken en beveiligers. Vader van 2 mooie dochters en ondertussen wonend in Almere. Liefde voor meerdere sporten maar op dit moment hebben kickboksen en wielrennen de voorkeur.  

Als recruiter, planner en netwerker sta ik voor duidelijke en eerlijke communicatie. Ik voorzie graag in alle behoeften van alle relaties zoals ik dat geleerd heb in mijn jaren ervaring in de horeca en met mijn International Business Management Studies opleiding. 

 

Ruben Vink

Geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben dan ook vaak te vinden op de Amsterdamse terrassen. Verder speel ik veel padel. Ik ben altijd bezig met nieuwe creatieve ideeën en oplossingen.

Als planner van Melrose zorg ik voor de juiste planning opmaat voor de behoeften van al onze klanten.

Athiná Fourtounidis

 Student en boekenwurm met een liefde voor schrijven. Naast mijn functie als communicatiemedewerker hou ik mij voornamelijk bezig met mijn studie communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Verder hou ik van reizen, mode, heel veel eten en Netflix series kijken!

 

 

 

 

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.