• Melrose Security

Over ons

Melrose Security – Beveiliging op maat.

Beveiliging is mensenwerk. Bij Melrose Security snappen we dit als geen ander en spelen we graag in op de unieke beveiligingsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Veiligheid staat hierbij natuurlijk altijd voorop, maar dit mag nooit ten koste gaan van de identiteit van jouw bedrijf. Na jarenlang zelf in de beveiliging te hebben gewerkt, weten wij dat juist deze persoonlijke touch vaak ontbreekt. Ieder bedrijf en iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien. Bij Melrose Security geven we onze opdrachtgevers wel die persoonlijke aandacht die zij verdienen. Je kunt bij ons terecht voor hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging en objectbeveiliging. Daarnaast bieden we ook veiligheidsadvies van een van onze ervaren consultants.

Onze werkwijze: persoonlijk en transparant

Wij werken altijd nauw en transparant samen met onze klanten. Om tot het beste resultaat te komen is het van belang dat wij weten wat jouw plannen, ideeën of ambities zijn. Op die manier krijgen we een goed beeld van de specifieke situatie en van de veiligheidsrisico’s die daarbij horen. Daarom maken we altijd graag kennis door middel van een persoonlijk gesprek. Daarin kunnen we jouw wensen uitvoerig bespreken.

Zodra we je wensen duidelijk uiteen hebben gezet kunnen we gaan bepalen hoe wij hier het beste op in kunnen spelen. We gaan op zoek naar beveiligers die passen bij jouw locatie of evenement en zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt geregeld. Via onze innovatieve klantenportal kun je vervolgens alle details rondom jouw project op de voet volgen. Zo ben je altijd op de hoogte.

Beveiliging met oog voor hospitality

Beveiligers van Melrose Security staan erom bekend dat zij niet alleen vakbekwaam en professioneel zijn, maar ook sociaal, representatief en klantvriendelijk. Zij weten wat gastvrijheid inhoud, maar zijn ook alert en zullen niet aarzelen om in te grijpen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn ze getraind in het analyseren en interpreteren van verschillende situaties, waardoor problemen proactief kunnen worden aangepakt voordat deze escaleren.
Onze beveiligers zijn verder gewend aan het werken met uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiliging is in veel gevallen natuurlijk meer dan alleen veiligheid. Het is voor gasten vaak ook de eerste kennismaking met jouw hotel, winkel, club of evenement en het is van belang dat zij zich welkom voelen. Dit oog voor gastvrijheid is een extra kwaliteit, waarmee wij ons onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven.

Melrose Security: meer dan beveiliging alleen

Bij Melrose Security doen we meer dan alleen beveiligers leveren voor jouw hotel of evenement. Zo staan onze consultants 24/7 klaar om al jouw veiligheidsvraagstukken op te lossen. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor andere veiligheid gerelateerde zaken, zoals portofoons of kogelvrijevesten. Want schakelen met een en dezelfde partij is wel zo prettig, dus we nemen je graag alle zorg uit handen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche

Melrose Security is aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche, waarin we er samen met andere beveiligingsprofessionals voor zorgen dat onze branche zich blijft ontwikkelen. We zijn in het bezit van het algemene Keurmerk Beveiliging, het Keurmerk Evenementenbeveiliging en het Keurmerk Horecabeveiliging. Beveiligingsbedrijven die deze keurmerken bezitten worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke certificatie instelling. We moeten dan ook voldoen aan de eisen die hiervoor zijn opgesteld door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Er wordt o.a. beoordeeld op vakbekwaamheid, kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Op die manier wordt de professionaliteit binnen de branche ieder jaar opnieuw gewaarborgd.


Weten wat wij voor jou kunnen doen?