Over ons

Beveiliging op maat 

Beveiliging is mensenwerk. Bij Melrose Security begrijpen we dit als geen ander en spelen we graag in op de unieke beveiligingsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Veiligheid staat hierbij natuurlijk altijd voorop, maar dit mag nooit ten koste gaan van de identiteit van jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring in de weten wij dat juist deze persoonlijke touch vaak ontbreekt. Ieder bedrijf en iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien. Bij Melrose Security geven we onze opdrachtgevers die persoonlijke aandacht die zij verdienen. Je kunt bij ons terecht voor hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging,
winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging en object- en office (kantoor) beveiliging. Daarnaast bieden we ook, op basis van uitgebreide analyse, veiligheidsadvies door  één van onze ervaren consultants.

Persoonlijk en transparant

Wij werken altijd nauw en transparant samen met onze klanten. Om tot het beste resultaat te komen is het van belang dat wij weten wat jouw plannen, ideeën of ambities zijn. Op die manier krijgen we een goed beeld van de specifieke situatie en van de veiligheidsrisico’s die daarbij horen. Daarom maken we altijd graag kennis door middel van een persoonlijk gesprek. Daarin kunnen we jouw wensen uitvoerig bespreken.

Zodra we je wensen duidelijk uiteen hebben gezet kunnen we gaan bepalen hoe wij hier het beste op in kunnen spelen. We gaan op zoek naar beveiligers die passen bij jouw locatie of evenement en zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt geregeld. Via onze innovatieve klantenportal kun je vervolgens alle details rondom jouw project op de voet volgen. Zo ben je altijd op de hoogte.

Beveiliging met oog voor hospitality

Beveiligers van Melrose Security staan erom bekend dat zij niet alleen vakbekwaam en professioneel zijn, maar ook sociaal, representatief en klantvriendelijk. Zij weten wat gastvrijheid inhoudt, maar zijn ook alert en zullen niet aarzelen om in te grijpen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn ze getraind in het analyseren en interpreteren van verschillende situaties, waardoor problemen proactief kunnen worden aangepakt voordat deze escaleren.

Onze beveiligers zijn verder gewend aan het werken met uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiliging is in veel gevallen natuurlijk meer dan alleen veiligheid. Het is voor gasten vaak ook de eerste kennismaking met jouw hotel, winkel, club of evenement en het is van belang dat zij zich welkom voelen. Dit oog voor gastvrijheid is een extra kwaliteit, waarmee wij ons onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.