Corporates beveiliging

Corporates beveiliging

Zowel binnen als buiten kantooruren kan Melrose Security worden ingezet voor de beveiliging van bedrijven en panden. Wij zorgen ervoor dat de veiligheid van zowel klant als werknemer wordt gegarandeerd.

Corporates beveiliging bestaat uit diverse beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan de uitvoering van openingsrondes, toegangscontroles en mobiele surveillance, maar ook receptiediensten en alarmopvolging. Deze diensten worden onder andere uitgevoerd in kantoorgebouwen, winkels, ziekenhuizen, musea en bioscopen.

De corporates beveiligers van Melrose Security hebben ervaring in het beveiligen van verschillende soorten panden. Omdat er bij beveiliging veel komt kijken, maken wij eerst een beveiligingsplan dat past bij jouw pand. Hierbij houden we rekening met de uitstraling van jouw bedrijf. Op deze manier gaat de beveiliging nooit ten koste van jouw identiteit.

De objectbeveiliger van Melrose Security

Onze corporates beveiligers zijn werkzaam door heel Nederland. De ervaren en getrainde corporates beveiligers van Melrose Security staan 24 uur per dag klaar om jouw pand te bewaken. Zij zijn gewend om snel te schakelen en te handelen wanneer er onveilige situaties voordoen. De corporates beveiliger van Melrose Security kan EHBO verlenen en hij/zij heeft extra aandacht voor brandpreventie.

Beveiligers Melrose Security
Beveiliger Melrose Security

Onze beveiliging, jouw pand

Corporates beveiligers van Melrose Security worden nauwkeurig geselecteerd, zodat de beveiliger goed aansluit bij de omgeving waar hij of zij gaat werken. Het is ook mogelijk om de corporates beveiliger in te zetten voor andere taken dan beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan het waarnemen van receptietaken, begeleiden van bezoekers, het uitserveren van koffie en het aannemen van jassen.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.