Security/covid-19 host

Security/covid-19 host

Onze Security Host is als beveiliger zich niet alleen bewust van de omgeving maar ook van de wensen en behoeftes van de medewerkers en bezoekers van uw organisatie. Deze servicegerichte manier van beveiligen draagt bij aan een positief imago van de opdrachtgever en zorgt er tevens voor dat veiligheidsincidenten worden voorkomen.

Vaak zetten onze opdrachtgevers de Security Hosts in op plekken waar veel mensen samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan kantoorgebouwen, winkels en ziekenhuizen. Maar ook in musea, theaters, bioscopen en op terrassen en andere plekken waar grote getallen verplaatsende mensen in goede banen geleid moeten worden, is deze specialist inzetbaar. De Security Host houdt toezicht, voert toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes.

Professionaliteit security/COVID-19 host

Natuurlijk heeft onze Security Host de training Social Distancing gevolgd (gebaseerd op het Melrose Security 1,5 meter Protocol). Daarmee draagt de Security Host bij aan een veilige verantwoorde omgeving; geeft informatie, instructies en aanwijzingen aan mensen in het kader van het coronavirus en houdt toezicht op het naleven van de coronamaatregelen van de overheid en de omgeving specifieke regels en richtlijnen.

Iedere organisatie vraagt om een gespecialiseerde aanpak, afgestemd op de specifieke situatie. Onze security hosts weten als geen ander hoe ze zich moeten aanpassen binnen een organisatie. De security host wordt op meerdere fronten geselecteerd en opgeleid, zodat naast het creëren van een veilige omgeving ook het gastheerschap centraal staat. Een professionele begeleiding vindt plaats binnen onze eigen Melrose Academy. Hierbij wordt ondere andere de BHV-, EHBDU-, Profiling-, Hospitality- en eerde genoemde Social Distancing Training verzorgd.

Security/COVID-19 host op maat

Melrose Security begrijpt dat een organisatie een bepaalde uitstraling heeft. Wij zullen dan ook altijd de security host selecteren die past bij het gewenste profiel van de opdrachtgever. Zo is het mogelijk om naast de reguliere beveiligingstaken de security host in te zetten voor receptietaken, bezoekers begeleiden, koffie uitserveren en het aannemen van jassen.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.