Security/covid-19 host

Security/covid-19 host

Onze Security Hosts zijn zich als beveiliger niet alleen bewust van de omgeving, maar ook van de wensen en behoeftes van jouw organisatie. Deze servicegerichte manier van beveiligen draagt bij aan het positieve imago én voorkomt veiligheidsincidenten. 

Onze Security Hosts worden vaak geplaatst op locaties waar veel mensen bijeenkomen, zoals kantoorgebouwen, winkels, ziekenhuizen en theaters. Ook voor andere locaties waar grote aantallen mensen in goede banen geleid dienen te worden zijn onze specialisten inzetbaar. De Security Hosts houden toezicht, voeren toegangscontroles uit en lopen een open-, brand- en sluitronde.

Professionaliteit security/COVID-19 host

Natuurlijk heeft onze Security Host de training Social Distancing gevolgd (gebaseerd op het Melrose Security 1,5 meter Protocol). Daarmee draagt de Security Host bij aan een veilige verantwoorde omgeving; geeft informatie, instructies en aanwijzingen aan mensen in het kader van het coronavirus en houdt toezicht op het naleven van de coronamaatregelen van de overheid en de omgeving specifieke regels en richtlijnen.

Iedere organisatie vraagt om een gespecialiseerde aanpak, afgestemd op de specifieke situatie. Onze security hosts weten als geen ander hoe ze zich moeten aanpassen binnen een organisatie. De security host wordt op meerdere fronten geselecteerd en opgeleid, zodat naast het creëren van een veilige omgeving ook het gastheerschap centraal staat. Een professionele begeleiding vindt plaats binnen onze eigen Melrose Academy. Hierbij wordt ondere andere de BHV-, EHBDU-, Profiling-, Hospitality- en eerde genoemde Social Distancing Training verzorgd.

Security/COVID-19 host op maat

Melrose Security begrijpt dat een organisatie een bepaalde uitstraling heeft. Wij zullen dan ook altijd de security host selecteren die past bij het gewenste profiel van de opdrachtgever. Zo is het mogelijk om naast de reguliere beveiligingstaken de security host in te zetten voor receptietaken, bezoekers begeleiden, koffie uitserveren en het aannemen van jassen.

Ook met ons samenwerken?

Samenwerken met Melrose Security betekent een warm contact met een partner waar veiligheid en hospitality centraal staat. Je kunt van ons een persoonlijke en integere aanpak verwachten. Melrose Security staat voor een transparante en flexibele manier van werken, waarbij de beveiliging gerealiseerd wordt door ervaren professionals.