fbpx
Nieuws
Volg hier het laatste nieuws over de diensten, collega’s en opdrachten van Melrose Security.

Visitekaartjes

visitekaartjes

In het kader van duurzaamheid en om zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken hebben onze collega’s vanaf heden houten visitekaartjes

Red Bull Unlocked

unlocked2

Tijdens het Red Bull Unlocked event op 1 en 2 april kwamen 12 clubs en bars samen in de A’DAM toren om er een onvergetelijk feest van te maken. Mede dankzij onze beveiligers is het event een enorm groot succes geworden!

Bezoek Indiase president

Op woensdag 6 april mochten wij de beveiliging van het bezoek van de Indiase president Ram Nath Kovind aan het Krasnapolsky hotel verzorgen.

groep2
Groen licht voor de horeca
Ook de beveiligingsbranche viert feest nu de horeca weer open mag. Dat betekent weer een hoop leuke klussen voor Melrose Security!

Gebeurtenis 22 februari

Op dinsdag 22 februari 2022 waren enkele beveiligers van Melrose Security betrokken bij een zeer verontrustende gebeurtenis in Amsterdam.

Definitieve erkenning Nederlandse Veiligheidsbranche

De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft bekend gemaakt dat er bij het kabinet geen enkele twijfel meer bestaat over de cruciale rol van beveiliging voor onze maatschappij. De functie is officieel onmisbaar, wat meer dan terecht is.

Nieuws

Surveillance gemeente Bloemendaal en Heemstede
De-escaleren, het bieden van een luisterend oor en ingrijpen wanneer nodig. Melrose Security draagt bij aan een veilige gemeente; niet alleen door in te grijpen, maar ook door mee te denken over preventieve oplossingen.
Nieuwe coronamaatregelen

Wat doen wij ermee? 

De coronapandemie is helaas nog steeds niet voorbij. Dat is uit de persconferentie van dinsdag 2 november wederom gebleken. Wat betekent dit voor Melrose Security?

NFC SMART TAGGING

Het eerste beveiligingsbedrijf van Nederland met NFC-tags

De technologische ontwikkelingen gaan tegenwoordig razendsnel! Wij zijn deze week als eerste beveiligingsbedrijf van Nederland gestart met het scannen van NFC-tags. Wat zijn het eigenlijk en wat kan je er mee? Waarschijnlijk gebruik je het al, zonder dat je weet dat het een NFC-tag is. 

SMETA

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – S-Meta Pilar II Audit/SEDEX

Melrose Security behaalt als één van de eerste beveiligingsbedrijven in Nederland het S-Meta Pilar II Audit Certificate.

In de huidige (internationale) markt is het van groot belang er voor te zorgen dat een organisatie voldoet aan de internationale en nationale maatschappelijke normen, marktreguleringen en de daaruit voortvloeiende individuele klantbehoeften.