Vacature recruiter

parttime/fulltime - almere
APPLY NOW

Wij groeien hard en hebben jouw talent nodig!

 

Ben jij een professional op het gebied van werving en hou jij van hospitality? Word jij gelukkig van mensen aan een baan helpen en hou jij van afwisseling van contact tussen kandidaten en klanten? Melrose is opzoek naar een gedreven, actieve en ambitieuze recruiter die ons team komt versterken! Ben jij dé aangewezen persoon voor deze leuke job? Lees dan snel verder en solliciteer.

 

Wat ga je doen?

Recruiten van beveiligers, receptionisten en hostessen

Je bent verantwoordelijk voor het recruiten van verschillende kandidaten voor verschillende opdrachtgevers.  

Nauw samenwerken met de accountmanager en planning

Je werkt nauw samen met de planning en accountmanager voor het opstellen van een fuctieprofiel.  

Functieprofielen opstellen

Nadat je kennis hebt gemaakt met de opdrachtgevers stel je samen een functieprofiel op.  

Pakkende vacature teksten schrijven

Je schrijft creatieve vacature teksten voor het werven van kandidaten.

 

Selectieprocessen voeren

Je voert selectieprocessen uit om te kijken of je een juiste match hebt gevonden met de opdrachtgever.

 

Opdrachtgever op de hoogte stellen

Als je de juiste kandidaat hebt gevonden breng je direct de opdrachtgever op de hoogte.  

Wie zijn wij?

Melrose Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf. Wij verzorgen onder andere beveiliging en hospitalitydiensten van luxe hotels, kantoorpanden, grote evenementen en high-end uitgaansgelegenheden. Dit doen wij samen met ons hecht, gezellig en hardwerkend team waarbij aandacht voor elkaar voorop staat.

“Werken bij Melrose Security in een team met gedisciplineerde beveiligers en kantoorpersoneel dat 24 uur per dag klaarstaat voor de beveiligers geeft een goed gevoel. Je wil je daardoor meer dan 100% inzetten voor het bedrijf.”

– Harold

“Melrose Security is een fijne en flexible werkgever om voor te werken. Naast doorgroei – en opleidingsmogelijkheden, biedt Melrose een hoge diversiteit aan werk aan, reiken ze oplossingen aan en denken ze met je mee.”

– Michael

“Ik werk nu een jaar voor Melrose Security en ik ben zeer tevreden. Melrose is een bedrijf met een professionele uitstraling. Binnen het bedrijf word je gezien en behandeld als een professional. Er is veel ruimte voor ontwikkeling op beveiligingsgebied maar ook op hostmanship. Iets wat mij erg aantrekt, omdat ik graag meer ben dan enkel beveiliger.”

– Igor

“Bij Melrose Security heb ik het goed naar mijn zin. Er word zoveel mogelijk rekening met je gehouden. Je rooster wordt in goed overleg gemaakt. Kantoor is goed bereikbaar als je ze nodig heb. Als er wat mis gaat, wordt er goed overleg gepleegd om het opgelost te krijgen. Al met al is er onder de verschillende afdelingen en op het veld een zeer goede samenwerking.”

– Johan

“De betrokkenheid en saamhorigheid die ik voel bij Melrose Security jegens de beveiligers en opdrachtgevers is zeer positief en een voorbeeld voor andere bedrijven.”

– Abdessalam

“De reden dat ik het naar mijn zin heb bij Melrose Security is dat ondanks mijn ruime ervaring ik mezelf toch kan ontplooien en ik zeker niet het gevoel heb dat ik een nummer ben binnen het bedrijf maar onderdeel van een sterk team.”

– Clifton

Wat vragen wij?

Actieve houding

Afwachten tot de kandidaten op je afkomen is niets voor jou. Jij bent actief aan het werven en neemt zelf het initiatief.

Creativiteit

Door jouw creatieve benadering en manier van werven, zorg jij ervoor dat je direct de aandacht van potentiële kandidaten trekt.

Minimaal HBO werk en denkniveau

Je bent minimaal een HBO opleiding aan het volgen of je hebt deze al afgerond. Daarnaast is wat ervaring in de hospitality mooi meegenomen.

Wat bieden wij?

 

 Je hebt de mogelijkheid om per direct te starten met deze geweldige en diverse job. Voor ons is persoonlijke ontwikkeling een prioriteit en hier krijg je zeker de ruimte voor.

 Naast een enorm leuke baan krijg je een werklaptop en -telefoon. Uiteraard biedt Melrose Security ook een uitstekend salaris en een goede pensioensregeling. Last but not least: je komt te werken in het meest gezellige team van Nederland en op een prachtig kantoor! Wij houden van leuke etentjes en uitjes en hebben een liefde voor pretparken.

 

Solliciteer hier!

 

Meer weten?

Neem gerust contact op met Iris Postma voor vragen. Zij staat altijd open voor een gesprek en helpt je graag verder.

sollicitatie@melrosesecurity.nl

+31 (0)20 408 11 20    

Samenwerkingen

 

 

Hotels

Wij werken samen met luxe hotels, zoals het W hotel en hotels van de NH Hotel Group.

 

Horeca

Je hebt vast wel eens gehoord van de A’dam Tower of Pllek. Dit zijn twee van de horecagelegenheden waar Melrose Security te vinden is.

 

 

Evenementen/Uitgaansgelegenheden

Woodstock, Do Not Disturb, Club Air en Disco Dolly maken onder andere deel uit van de uitgaansgelegenheden die wij beveiligen.

 

Winkels en corporate

Melrose Security beveiligt ook winkels, bedrijven en panden. Wij werken onder andere samen met Apple, Urban Outfitters, Armani en Michael Kors.